HR Tech & Talent Seminar: building people through technology

Hét inspirerende én meest praktische seminar rondom technologie en talentontwikkeling.

adviseur

Tech & Talentmanagement

De impact van technologie op talentontwikkeling neemt enorm toe, net als de behoefte aan concrete oplossingen. Laat u inspireren en informeren over de huidige en toekomstige mogelijkheden op het gebied van HR Tech en Talentmanagement tijdens ons HR-seminar op 7 juni aanstaande. Met top sprekers als dr. Ir. Carlo van de Weijer directeur AI Systems Institute TU/e én de CHRO van G-Star Josanne Verdonk. Maar ook in diverse inspirerende break-out sessies van leidende technologie bedrijven, waarin specialisten u op korte maar krachtige manier mee zullen nemen in wat er nu al mogelijk is én wat u op korte termijn mag verwachten op het gebied van HR tech & talent.  Zodat u de volgende dag geïnformeerd en geïnspireerd aan de slag kunt.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, meld u snel aan want het aantal plekken is beperkt.

Locatie: InnStyle, Herenweg 55,  3602 AN Maarssen (Utrecht)

MELD U NU AAN

Sprekers

Josanne Verdonk
CHRO G-Star RAW
Michel Geurts
Regional Vice President Benelux Cornerstone
Pieter Kops
Manager Collaboration Team ACA IT-Solutions
Thomas Vos
Partner HR Technology Crowe Foederer
Bram Krijnen
Partner HR Services Crowe Foederer
Carlo Van De Weijer
directeur AI Systems Institute TU/e
Iris Pot
COO Dyflexis
Jeroen Vinke
Senior Solution Consultant Cornerstone

Programma

14.30 – 15.00: Ontvangst welkom

15.00 – 15.30: welkom en eerste keynote bijdragen:

15.40 – 16.50: u kunt kiezen uit vijf breakoutsessies in twee rondes van 30 minuten

  1. Tech & talent ontwikkelingen: The future workforce. Door dr. Carlo van de Weijer, directeur AI Systems Institute TU/e én Bram Krijnen, partner Crowe HR-Services
  2. Nieuwe technologische mogelijkheden voor leren en ontwikkelen. Door Cornerstone: Michel Geurts, Regional Vice President Benelux én Jeroen Vinke, Senior Solution Consultant.
  3. Workforce Management: meer dan alleen planning en urenregistratie. Door Dyflexis: Iris Pot, COO.
  4. Digital workplace: de slimme digitale werkplek met employee experience als succesfactor. Door ACA IT-Solutions: Pieter Kops, Manager Collaboration Team
  5. Digitale transformatie van HR; Wat vraagt dit van HR? Door Crowe HR-Services: Thomas Vos, Partner HR Technology

17.00 – 17.30: Keynote: You don’t build a business, you build people.  ‘People build businesses’. CHRO G-Star, Josanne Verdonk.

17.30 – 18.30: borrel en netwerken

Keynotes:

Welk talent past in een toekomst vol AI?

Hoe gaat nieuwe technologie de HR-functie en talentmanagement veranderen? Wat zijn de mogelijkheden maar ook de valkuilen van bijvoorbeeld de toepassing van AI? Wat kan of moet u doen met deze inzichten? En waarom moet er ruimte ontstaan om binnen bepaalde kaders medewerkers toch buiten de lijntjes te laten kleuren? Carlo van de Weijer zal ons op geheel eigen wijze meenemen naar de toekomst van haast onbegrensde technische ontwikkelingen en wat dat betekent voor u als HR-leider.

Spreker: Carlo van de Weijer, directeur AI Systems Institute TU/e en adviseur van Techbedrijven zoals Lightyear, Prodrive en NXP

People build businesses

G-Star is continu in beweging in een zeer concurrerende (arbeids)markt. Inmiddels wordt 50% van de omzet behaald via onlinekanalen. Dit alles vraagt veel van de organisatie, haar medewerkers, managers en dus ook HR. Wat is de digitaliseringsjourney geweest bij G-Star en binnen HR? Hoe pakt u dit aan? Hoe ondersteunt u managers in talent ontwikkeling en talentmanagement? Met de komst van Josanne Verdonk als CHRO in 2020 heeft de HR functie flinke stappen voorwaarts gezet. Josanne zal ons meenemen in de G-Star journey: een reis van richting geven, bouwen, inspireren en vooral ingaan op: wat zijn next steps & learnings gedurende deze reis?

Spreker: Josanne Verdonk CHRO G-Star RAW.

 

Break-outs

Tech & talent ontwikkelingen: The future workforce . Een verdieping op de keynote bijdrage van dr. Carlo van de Weijer, directeur AI Systems Institute TU/e samen met Bram Krijnen, partner Crowe HR-Services

In deze break-outsessie gaan Bram Krijnen en Carlo van de Weijer samen met u dieper in op de werknemer van de toekomst. Deze werknemer groeit op in een steeds sterker geautomatiseerde en gedigitaliseerde wereld. Hierin strijden ‘traditionele’ organisaties met snel opkomende tech start & scale-ups. Wat drijft deze de werknemer van de toekomst? Hoe richt u uw HR-strategie daarop in en hoe bereidt u uw daar op voor als bedrijf? Wat zijn toekomstige, ‘moderne’ samenwerkingsvormen voor bedrijven? En wat zijn de limieten van deze organisaties?
Kortom food for thought voor de toekomst met een pragmatische invalshoek.

 

Nieuwe technologische mogelijkheden voor leren en ontwikkelen. Door: Michel Geurts, Regional Vice President Benelux én Jeroen Vinke, Senior Solution Consultant Cornerstone

Cornerstone is wereldwijd een vooruitstrevende speler in Learning & Development Technology. Tijdens deze break-out, verzorgd door onze partner Cornerstone, zal Michel Geurts ingaan op hoe organisaties hun medewerkers kunnen ontwikkelen met behulp van nieuwe technologie zodat ze succesvol blijven bij snel veranderende organisaties. Hij spreekt ook over de strategieën die u kunt volgen bij de ontwikkeling van vaardigheden en lange termijn carrièreontwikkeling. Hoe AI-technologie zowel werknemers als organisaties kan ondersteunen bij het identificeren, strategisch plannen en ontwikkelen van vaardigheden. Aansluitend zal Jeroen Vinke een impressie geven van hoe bovenstaande daadwerkelijk werkt in het Cornerstone platform.

Workforce Management: meer dan alleen planning en urenregistratie. Door: Iris Pot, COO Dyflexis

De juiste persoon, met de juiste vaardigheden, op de juiste taak, op het juiste moment. Dat is waar Workforce Management (WFM) van onze partner Dyflexis over gaat. WFM verovert langzaam zijn plek als vakgebied en de eerste WFM-opleidingen in Nederland zijn een feit. En terecht. Workforce Management is meer dan alleen planning en urenregistratie; het vormt de lijm tussen HR, finance en strategie. Dankzij technologische ontwikkelingen en slimme software is WFM toegankelijk geworden voor bedrijven. Zo zorgt u met automatisering voor een grotere wendbaarheid, duurzame inzetbaarheid, het verlagen van financiële en juridische risico’s en een tijdsbesparing. Zo blijft er meer tijd over voor waar het écht om gaat: uw klanten en medewerkers!

 

Digital workplace: de slimme digitale werkplek met employee experience als succesfactor. Door: Pieter Kops, Manager Collaboration Team – ACA IT-Solutions

Jonge talenten willen meer doen in minder tijd en uitdagend werk doen. Hoe kan technologie helpen om de employee experience te verhogen, bijvoorbeeld bij het werven en behouden van jong talent?  Een moderne digitale werkomgeving die hybride werken en samenwerken mogelijk maakt, die ‘verstopte’ kennis binnen organisaties makkelijk beschikbaar maakt, die coacht op productiviteit en welzijn, allemaal onderdelen van de werkplek van morgen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat de huidige (soms oudere) medewerkers digitalisering sneller adopteren en hun kennis delen? Deze groep wilt u niet kwijt. Ze bulken immers van de praktijkervaring en bovendien vormen ze het hart en de identiteit van uw organisatie. Hoe kunnen digitalisering/automatisering en de ideale werkplek helpen bij deze vraagstukken? En hoe kunt u dit praktisch realiseren op de werkvloer? Daar gaan we het in deze interactieve break-out van onze partner ACA IT-Solutions met elkaar over hebben.

Digitale transformatie van HR, wat vraagt dit van HR?. Door: Thomas Vos, Partner HR Technology Crowe HR-Services

De afgelopen jaren laten een toenemende digitalisering van HR-processen zien. Daarnaast is de behoefte aan relevante HR-data en inzichten sterk gegroeid. De rol van HR wordt daarmee ook steeds meer strategisch van belang. Om met deze ontwikkelingen mee te bewegen, is het van essentieel belang om in uw HR-team de juiste competenties in huis te hebben. We gaan in op de impact van digitalisering & data op de HR-afdeling en welke nieuwe, andere competenties dit vraagt van een succesvolle HR-afdeling. In deze break-out krijgt u inspiratie, een aantal voorbeelden en praktische tips waar u direct mee aan de slag kan.