HR Technology

Ons ervaren team van HR-technologiespecialisten staat klaar om organisaties te helpen bij het navigeren door het complexe landschap van HR-technologie, met een focus op het leveren van meetbare resultaten en het maximaliseren van de ROI van technologie-investeringen. Met een klantgerichte aanpak streven wij ernaar om langetermijnrelaties op te bouwen en te groeien als uw vertrouwde partner in HR-technologie.

Workforce Management

Crowe implementeert slimme software, waaronder Dyflexis, voor personeelsplanning, urenregistratie, workforce management en kloksystemen.

Dyflexis maakt het eenvoudig om roosters te maken en de optimale personeelsbezetting te berekenen door middel van API-koppelingen voor real-time gegevens. Medewerkers kunnen snel in- en uitklokken via het Rex-O-Matic NOA kloksysteem, met volledige integratie voor real-time monitoring. Plannen op basis van vaardigheden en certificaten wordt vereenvoudigd met labels en signalering bij overtreding van regelgeving. De Dyflexis app biedt toegang tot alle benodigde informatie voor zowel personeel als managers, inclusief planning, verlofaanvragen en urenregistratie, en kan gekoppeld worden aan de salarisadministratie voor automatische urenregistratie.

Wij helpen je bij de implementatie met het professionaliseren en digitaliseren van je workforce management processen. Na livegang zijn we voor jouw het eerste aanspreekpunt voor support. We doen het functioneel beheer van Dyflexis, optimaliseren de inrichting en nemen desgewenst ook een deel van de admin-werkzaamheden uit handen.

Vraag een vrijblijvende demo aan.
Snelle re-integratie

Ontdek onze full-service aanpak

Door de nauwe samenwerking met onze HR-collega’s zijn wij in staat u direct te ondersteunen nog veel meer gebieden binnen HR. Onze specialisten kunnen u ondersteunen op gebied van:

 

Neem contact op met een van onze experts

Thomas Vos
Partner HR Services +31 (0)6 51 98 95 22
Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant +31 (0)6 89 92 80 97
Jeroen Stam
HR Technology Consultant +31 (0)6 51 71 64 49