HR Technology

Ons ervaren team van HR-technologiespecialisten staat klaar om organisaties te helpen bij het navigeren door het complexe landschap van HR-technologie, met een focus op het leveren van meetbare resultaten en het maximaliseren van de ROI van technologie-investeringen. Met een klantgerichte aanpak streven wij ernaar om langetermijnrelaties op te bouwen en te groeien als uw vertrouwde partner in HR-technologie.

Payroll Software

Naast het implementeren van de salarisadministratiesoftware van Nmbrs, zijn wij ook gespecialiseerd in het inrichten van Nmbrs HR Workflows en Nmbrs Perform.

Nmbrs HR Workflows
Met Nmbrs HR Workflows helpen wij organisaties om hun HR-processen te stroomlijnen en te automatiseren, waardoor ze efficiënter en effectiever worden.

Ondervang repetitieve HR- en salaristaken eenvoudig met een HR workflow. Zo is HR minder een herhaling van zetten en heb je meer tijd voor mensen. Taken worden automatisch toegewezen.

Nmbrs Perform
Met de performance management tool van Nmbrs helpen wij organisaties bij het transformeren van hun prestatiebeheerprocessen.

Met zijn geavanceerde functies en intuïtieve interface stelt Nmbrs Perform bedrijven in staat om prestatiebeoordelingen te verbeteren, doelen te stellen en feedback te geven op een gestroomlijnde en effectieve manier.

Nmbrs maakt verbinding met een groot aantal tools, variërend van plannings- tot boekhoudsystemen en meer. Wij gaan graag met u in gesprek over de verbindingsmogelijkheden tussen verschillende systemen die binnen uw organisatie worden gebruikt om zo een geïntegreerde oplossing te creëren.

Vraag een vrijblijvende demo aan.
Snelle re-integratie

Ontdek onze full-service aanpak

Door de nauwe samenwerking met onze HR-collega’s zijn wij in staat u direct te ondersteunen nog veel meer gebieden binnen HR. Onze specialisten kunnen u ondersteunen op gebied van:

 

Neem contact op met een van onze experts

Thomas Vos
Partner HR Services +31 (0)6 51 98 95 22
Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant +31 (0)6 89 92 80 97
Jeroen Stam
HR Technology Consultant +31 (0)6 51 71 64 49