Smart Analytics portal

Meer inzicht

Wilt u meer inzicht genereren in de HR-data binnen uw organisatie? Met de Smart Analytics Portal wordt de data van uw personeelsbestand visueel inzichtelijk. De Smart Analytics Portal geeft u inzicht in de data van verschillende HR-processen, zodat u wordt geholpen om een strategisch data ge dreven HR-beleid te voeren. De Smart Analytics Portal is direct aansluitbaar voor klanten die werken met Daywize Cloud.

Inzicht

De portal geeft u inzicht in verzuimdata, data met betrekking tot in- en uitdiensttreding, verschillende kengetallen over uw personeelsbestand en inzicht in de aflopende contracten. Heeft u meerdere entiteiten? Geen probleem. Met de portal kan een personeelsbestand vergeleken worden op organisatieonderdelen, standplaats, afdelingen, functies, geslacht en leeftijd. De portal is namelijk interactief en past zich direct aan uw filters. Zo kunt u diepgaande analyses uitvoeren in uw data.

Wat maakt de Smart Analytics Portal uniek?

  • U kunt interactieve overzichten genereren en analyseren
  • Het is mogelijk om verschillende benchmarks te maken
  • De portal is binnen 24 uur te koppelen met Daywize Cloud.
  • Alle informatie is beschikbaar in een Cloud-omgeving
  • U verkrijgt voorspellende data met het oog op de toekomst.

Whitepaper: Technology & Data Analytics

Uw HR-processen efficiënt inrichten en digitaliseren? Geen print en scan werkzaamheden meer? Wilt u inzicht krijgen hoe uw HR-afdeling ervoor staat en zich ontwikkelt? Wilt u beslissingen en beleid onderbouwen met data? Download dan de whitepaper voor meer informatie.

DOWNLOAD

Gerelateerde services

HR software: Daywize
Gerelateerd artikel/service
Payroll software: NMBRS
040 264 96 10 Vestigingen