HR software: Daywize

Daywize Cloud

Met Daywize Cloud bieden wij een brede e-HRM oplossing. We werken vanuit een innovatief platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden. Daywize Cloud bestaat uit twee modules: een HRM- en een Talentmanagementmodule die beiden naadloos communiceren met de Payroll module van Crowe Foederer HR Services. Deze modules kunnen ook afzonderlijk aangekocht worden. Je schaft enkel aan wat je nodig hebt. Daywize Cloud kan zowel in een Nederlandse als in een internationale context worden ingezet.

Alles in één omgeving

Alle personeelszaken komen in Daywize Cloud samen in één omgeving. Daywize Cloud heeft een ruim aanbod aan specialistische functionaliteiten. Of het nu gaat om recruitment, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement, talentontwikkeling of beloningsmanagement. Ook de aansturing van een Nederlandse of internationale payroll verloopt probleemloos via Daywize Cloud.

HR Analytics

Met de HR Analytics wordt de data van uw personeelsbestand visueel inzichtelijk. HR Analytics geeft u inzicht in de data van verschillende HR-processen, zodat u wordt geholpen om een strategisch datagedreven HR-beleid te voeren. HR Analytics is direct aansluitbaar voor klanten die werken met Daywize Cloud. De portal geeft u inzicht in verzuimdata, data met betrekking tot in- en uitdiensttreding, verschillende kengetallen over uw personeelsbestand en inzicht in de aflopende contracten.

Heeft u meerdere entiteiten? Geen probleem. Met de portal kan een personeelsbestand vergeleken worden op organisatieonderdelen, standplaats, afdelingen, functies, geslacht en leeftijd. De portal is namelijk interactief en past zich direct aan uw filters. Zo kunt u diepgaande analyses uitvoeren in uw data.

HR Analytics

Werken-bij website

In de krappe arbeidsmarkt waar we ons vandaag de dag in bevinden, is een werken-bij website haast onmisbaar. Veel bedrijven trachten dezelfde vacatures te vullen en met een geoptimaliseerde werken-bij website, geeft u de kandidaat een goede reden om voor uw bedrijf te kiezen. Naast uw reguliere website, waar u waarschijnlijk producten of diensten op verkoopt, fungeert een werken-bij website echt als visitekaartje voor de HR-afdeling van uw bedrijf. Wanneer deze werken-bij website met behulp van SEO ook nog hoog in Google scoort, levert dit een stijging op van de aanwas van nieuw talent.

Werken-bij website

Onze specialisten

Thomas Vos
Partner HR Technology HR Services
Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant HR Services

Gerelateerde services

Payroll Software: NMBRS
Smart Analytics portal
040 264 96 10 Vestigingen