HR Analytics

Wilt u meer inzicht genereren in de HR-data binnen uw organisatie?

Met de HR Analytics wordt de data van uw personeelsbestand visueel inzichtelijk.

Met HR Analytics heeft u inzicht in de data van verschillende HR-processen, zodat u wordt geholpen om een strategisch data gedreven HR-beleid te voeren. De portal geeft onder andere inzicht in verzuimdata, data met betrekking tot in- en uitdiensttreding, verschillende kengetallen over uw personeelsbestand en inzicht in de aflopende contracten. Daarnaast worden slimme verbanden gelegd tussen in-, door- en uitstroom, verzuim, vergoedingen, beloning, etc. Dit biedt nieuwe inzichten en waardevolle managementinformatie waardoor u meer “in control” bent.

Waar nodig werken we via dit platform samen met u en ondersteunen we met inhoudelijk advies en support. HR Analytics is direct aansluitbaar voor klanten die werken met Daywize Cloud.

HR Analytics

Met de HR Analytics wordt de data van uw personeelsbestand visueel inzichtelijk. HR Analytics geeft u inzicht in de data van verschillende HR-processen, zodat u wordt geholpen om een strategisch datagedreven HR-beleid te voeren. HR Analytics is direct aansluitbaar voor klanten die werken met Daywize Cloud. De portal geeft u inzicht in verzuimdata, data met betrekking tot in- en uitdiensttreding, verschillende kengetallen over uw personeelsbestand en inzicht in de aflopende contracten.

Heeft u meerdere entiteiten? Geen probleem. Met de portal kan een personeelsbestand vergeleken worden op organisatieonderdelen, standplaats, afdelingen, functies, geslacht en leeftijd. De portal is namelijk interactief en past zich direct aan uw filters. Zo kunt u diepgaande analyses uitvoeren in uw data.

Wat maakt HR Analytics uniek?

  • U kunt interactieve overzichten genereren en analyseren;
  • Het is mogelijk om verschillende benchmarks te maken;
  • De portal is binnen 24 uur te koppelen met Daywize Cloud;
  • Alle informatie is beschikbaar in een Cloud-omgeving;
  • De data wordt dagelijks ververst;
  • U verkrijgt voorspellende data met het oog op de toekomst

Dashboards

HR Analytics bestaat uit verschillende dashboards die allemaal verdiepende informatie geven over data van uw personeelsbestand. Diverse dashboards zijn aan elkaar gerelateerd, doordat deze bredere of diepere informatie geven over het onderwerp.

In totaal kent het HR Analytics dertien dashboards met de volgende onderwerpen: formatiebeheer, indienst- en uitdienst van medewerkers, kengetallen over het salaris van de medewerkers binnen de organisatie, verdiepende verzuim overzichten, doorstroom van medewerkers, de lopende en aankomende (bijzonder)verloven, verwerkte declaraties en mutaties over een periode, gegevens over de vacatures en sollicitanten, en de scores die bij gevoerde gesprekken horen.

Download hier de volledige brochure 'HR Analytics'

Onze specialisten

Thomas Vos
Manager HR Advies, Support & Technology HR Services
Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant HR Services

Gerelateerde services

HR software: Daywize
Gerelateerd artikel/service
Payroll software: NMBRS
040 264 96 10 Vestigingen