HR Analytics

HR Analytics

Met onze HR Analytics oplossing wordt de data van uw personeelsbestand visueel inzichtelijk. Het portaal geeft u inzicht in de data van verschillende HR-processen, zodat u wordt geholpen om een strategisch datagedreven HR-beleid te voeren. Op basis van de data uit Daywize Cloud geeft het portaal u inzicht in verzuimdata, data met betrekking tot in- en uitdiensttreding, verschillende kengetallen over uw personeelsbestand en inzicht in de aflopende contracten.

Heeft u meerdere entiteiten? Geen probleem. Met het HR Analytics portaal kan een personeelsbestand vergeleken worden op organisatieonderdelen, standplaats, afdelingen, functies, geslacht en leeftijd. Het portaal is namelijk interactief en past zich direct aan uw filters. Zo kunt u diepgaande analyses uitvoeren in uw data.

Wat maakt HR Analytics uniek?

  • U kunt interactieve overzichten genereren en analyseren;
  • Het is mogelijk om verschillende benchmarks te maken;
  • Het portaal is binnen 24 uur te koppelen met Daywize Cloud;
  • Alle informatie is beschikbaar in een Cloud-omgeving;
  • De data wordt dagelijks ververst;
  • U verkrijgt voorspellende data met het oog op de toekomst

Dashboards

Het HR Analytics portaal bestaat uit verschillende dashboards die allemaal verdiepende informatie geven over data van uw personeelsbestand. Diverse dashboards zijn aan elkaar gerelateerd, doordat deze bredere of diepere informatie geven over het onderwerp.

Ons HR Analytics portaal bestaat uit verschillende dashboards met data over de volgende onderwerpen: formatiebeheer, indienst- en uitdienst van medewerkers, kengetallen over het salaris van de medewerkers binnen de organisatie, verdiepende verzuim overzichten, doorstroom van medewerkers, de lopende en aankomende (bijzonder) verloven, verwerkte declaraties en mutaties over een periode, gegevens over de vacatures en sollicitanten en de geprekkencyclus/ontwikkeling van medewerkers.

Download hier de volledige brochure 'HR Analytics'

Onze specialisten

Thomas Vos
Partner HR Technology HR Services
Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant HR Services

Gerelateerde services

HR software: Daywize
Gerelateerd artikel/service
Payroll software: NMBRS
040 264 96 10 Vestigingen