HR Technology

Ons ervaren team van HR-technologiespecialisten staat klaar om organisaties te helpen bij het navigeren door het complexe landschap van HR-technologie, met een focus op het leveren van meetbare resultaten en het maximaliseren van de ROI van technologie-investeringen. Met een klantgerichte aanpak streven wij ernaar om langetermijnrelaties op te bouwen en te groeien als uw vertrouwde partner in HR-technologie.

People Analytics

Met onze People Analytics oplossing krijgt u inzicht in de data van verschillende HR-processen, zodat u wordt geholpen om een strategisch data gedreven HR-beleid te voeren. Het portaal geeft onder andere inzicht in verzuimdata, data met betrekking tot in- en uitdiensttreding, verschillende kengetallen over uw personeelsbestand en inzicht in de aflopende contracten. Daarnaast worden slimme verbanden gelegd tussen in-, door- en uitstroom, verzuim, vergoedingen, beloning, etc. Dit biedt nieuwe inzichten en waardevolle managementinformatie waardoor u meer “in control” bent en data gedreven beslissingen kan maken.

Waar nodig werken we via dit platform samen met u en ondersteunen we met inhoudelijk advies en support.
Onze People Analytics oplossing is direct aansluitbaar voor organisaties die werken met e-HRM oplossing Daywize.

Vraag een vrijblijvende demo aan.
Snelle re-integratie

Ontdek onze full-service aanpak

Door de nauwe samenwerking met onze HR-collega’s zijn wij in staat u direct te ondersteunen nog veel meer gebieden binnen HR. Onze specialisten kunnen u ondersteunen op gebied van:

 

Neem contact op met een van onze experts

Thomas Vos
Partner HR Services +31 (0)6 51 98 95 22
Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant +31 (0)6 89 92 80 97
Jeroen Stam
HR Technology Consultant +31 (0)6 51 71 64 49