Ik voel mij sterk omdat
jullie achter mij staan

Effectief en slim personeelsbeleid
is de kracht van Crowe.

Smart HR. Uw mensen,
onze totaaloplossing

Wij zijn uw HR businesspartner. Een partner die een volwaardig HR advies en supportteam rondom uw organisatie vormt op nagenoeg alle aspecten van HR. Een partner die werkt met slimme technologie en werkt vanuit een pro-actieve en toekomstgerichte aanpak. Zo werken we dagelijks met u samen. Aan uw inhoudelijke, operationele, tactische én strategische HR vraagstukken.

Klantverhaal: Chef-kok Adrian Zarzo over Crowe

Chef-kok Adrian Zarzo is trotse eigenaar van drie vermaarde restaurants in Eindhoven, waarvan één met een Michelinster. Voor zijn bedrijf werkt hij nauw met ons samen. “Dat zorgt voor veel tijdswinst, efficiëntie en een stuk minder kopzorgen.” Vier jaar geleden stapte Adrian over naar Crowe omdat hij te groot werd voor het vorige accountantsbureau. Een ander groot voordeel van de samenwerking is, dat alles nu digitaal is. Even inloggen en je vindt alle informatie terug: contracten, loonstrookjes, vakantiedagen, noem maar op. Salarissen overmaken is nu zo gebeurd.”

Check hier het klantenverhaal

Wij delen onze kennis met u

Met het gratis HR kennisplatform genaamd de Crowe Smart HR Portal krijgt u toegang tot actuele en praktische informatie over veel voorkomende HR thema’s.

  • Alle HR-informatie op één geverifieerde omgeving
  • Geschreven in de taal van de mkb’er
  • 24/7 toegang tot waardevolle HR informatie
  • Handige stappenplannen, video’s en checklists
  • Inzicht in actuele arbeidsrechtelijke wet & regelgeving
  • Direct toegang tot ons team van HR specialisten
Meer informatie & aanmelden

Uw eigen (digitale) HR-afdeling binnen 5 stappen: Ja dat kan!

Heeft u als mkb’er tot vijftig medewerkers, dan denkt u wellicht niet alle dagen aan hoe u uw HR vormgeeft. Met name wanneer u groeit, kunt u vastlopen in wet- en regelgeving en in het regelen van zaken zoals de administratie die bij personeelszaken komt kijken. Wellicht doet u als ondernemer of één van uw collega’s HR er maar een beetje bij. Terwijl u u eigenlijk gewoon wilt richten op het binnenhalen van opdrachten of het verzinnen van innovaties.

Wij geloven erin dat u als mkb’er een grote stap voorwaarts kunt zetten door gebruik te maken van digitale Smart HR modules die u kunt af- en aanschakelen naar gelang uw behoefte. Die modules bestaan altijd uit een digitale omgeving inclusief een bijpassend HR support team dat u als ondernemer helpt bij de uitvoering van HR.

Download hier de gratis whitepaper

5 tips om uw medewerkers in hun kracht te zetten!

Medewerkers bepalen in grote mate het succes van een MKB onderneming. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers zo goed mogelijk tot hun recht komen en zo bijdragen aan een optimaal bedrijfsresultaat? Bent u benieuwd welke talenten uw medewerkers hebben en hoe deze optimaal benut kunnen worden? Of heeft u moeite met het vinden van de juiste mensen voor uw vacatures? Of wilt u een boost geven aan de mogelijkheden tot doorstroom en ontwikkeling in uw organisatie? Talentmanagement biedt de uitkomst!

Check de 5 tips
hrm-thuiswerken-hr

9 tips over omgaan met thuiswerken

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht zijn, wordt bij veel werkgevers hybride werken het nieuwe uitgangspunt. Bij een hybride werkvorm wordt het werken vanuit huis en op kantoor gecombineerd. Voor werkgevers is er werk aan de winkel om deze werkvorm zo goed mogelijk in te richten en hierbij te letten op het mentale welzijn en werkgeluk van werknemers. In deze blog gaan we in op hoe u dit als werkgever het beste kunt doen.

Check de 9 tips

Ook interessant

War for talent komt na corona hartstikke hard terug
Meet the team

HR Services specialisten

HR Services
Bram Krijnen - Partner
Technology & Data Analytics
Thomas Vos - Manager
Advisory
Leonie de Groot - Manager
Advisory
Martijn Moonen - Arbeidsjurist
Advisory
Megin van Kempen - Arbeidsjurist
Advisory
Michel van der Zwam - Partner
Support (payroll)
Rijk-Pieter Hofstede - Manager Payroll Services
Global HR
Rens van Oers - Partner Global HR
Global HR
Roeland van Esveld - Partner Global HR

Neem contact met ons op.