Ik voel mij sterk omdat
jullie achter mij staan

Effectief en slim personeelsbeleid
is de kracht van Crowe.

Smart HR. Uw mensen,
onze totaaloplossing

Wij zijn uw HR businesspartner. Een partner die een volwaardig HR advies en supportteam rondom uw organisatie vormt op nagenoeg alle aspecten van HR. Een partner die werkt met slimme technologie en werkt vanuit een pro-actieve en toekomstgerichte aanpak. Zo werken we dagelijks met u samen. Aan uw inhoudelijke, operationele, tactische én strategische HR vraagstukken.

SMART HR voor MKB : Schaalbaar en flexibel

Als MKB’er heeft u zelf veelal niet alle HR competenties in huis terwijl u tegelijkertijd wel HR wilt professionaliseren en digitaliseren.  MKB gaat daarom ook steeds vaker gebruik maken van zogenaamde ‘Tech & Team’ oplossingen: een slimme digitale HR-omgeving voor alle HR & Payroll processen, ínclusief een volwaardig team dat u structureel ondersteund. Waar u (tijdelijk) delen van HR aan kunt outsourcen, waar u nieuwe HR projecten mee oppakt en waar specialisten beschikbaar zijn op gebieden zoals fiscaal, juridisch of talentontwikkeling. In modules afneembaar en flexibel op- en af te schalen. Met als gezamenlijk doel om u verder te helpen. Wij geloven erin dat dat model de toekomst is voor MKB.

Neem contact op met onze specialisten Meer informatie

Talentmanagement

Uw mensen bepalen in grote mate het succes van uw onderneming. Het liefst heeft u exact inzicht in het talent, de potentie en hoe u deze optimaal kunt benutten. En: hoe vind je de juiste mensen voor uw vacatures? Is een goede specialist ook een goede manager?

 

Met onze talentmanagement aanpak brengen we talent in kaart voor een optimale inzet, optimaliseren we samenwerking in teams, motiveren we uw medewerkers, bekijken we de carrièrepaden en ontwikkelmogelijkheden, waarborgen we kennis en continuïteit en werven we extern talent.

Meer Blog ‘war for talent’

Payroll Software

Geen handmatige werkzaamheden meer, nooit meer wachten op een handtekening en inzicht in de voortgang van je medewerkers. Dit zijn slechts een aantal van de vele voordelen wanneer u de salarisadministratie bij Crowe onderbrengt. Voor kleinere organisaties kan payroll software een uitstekende oplossing zijn. Wij werken met diverse pakketten zoals NMBRS en Loket. Deze software stelt u in staat om de best mogelijke service te bieden voor uw bedrijf en medewerkers. De voordelen voor u op een rij:

 

  • Geen handmatige handelingen meer
  • Best mogelijk HR- en salaris service voor jouw medewerkers
  • Meer aandacht voor je medewerkers
  • Nooit meer taken vergeten dankzij een slimme HR workflow
  • Overzicht in verlof en verzuim per medewerker
  • Onze diensten zijn schaalbaar en flexibel
Download NMBRS productfolder Contact

 

Ook interessant

War for talent komt na corona hartstikke hard terug
Meet the team

HR Services specialisten

HR Services
Bram Krijnen - Partner
Technology & Data Analytics
Thomas Vos - Manager
Advisory
Leonie de Groot - Manager
Advisory
Martijn Moonen - Arbeidsjurist
Advisory
Megin van Kempen - Arbeidsjurist
Advisory
Michel van der Zwam - Partner
Support (payroll)
Rijk-Pieter Hofstede - Manager Payroll Services
Global HR
Rens van Oers - Partner Global HR
Global HR
Roeland van Esveld - Partner Global HR

Neem contact met ons op.

040 264 96 10 Vestigingen