HR Advies & Talent

Onze ervaren consultants staan voor u klaar om u te ondersteunen bij alle HR vraagstukken, interim-oplossingen en talentmanagement. Of u nu behoefte heeft aan strategisch advies, tijdelijke ondersteuning of talentontwikkeling, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften. Ons team van experts staat klaar om uw organisatie te ondersteunen bij alle aspecten van personeelszaken, van beleidsontwikkeling tot talentacquisitie en -behoud. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw HR-doelen.

Interim HR-Services

“Mijn medewerker HR gaat met zwangerschapsverlof.”
“Mijn bedrijf heeft onvoldoende expertise op het gebied van HR en salarissen.”
“Mijn vaste HR adviseur wil 3 maanden op onbetaald verlof.”

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig op uw HR-afdeling? Bijvoorbeeld bij vervanging van een zieke medewerker, door seizoensgebonden drukte of door een complex project waar u complementaire expertise voor nodig heeft? Crowe Foederer HR Services heeft een breed team van specialisten die inzetbaar zijn voor de meest uiteenlopende opdrachten, zowel op technisch, administratief, uitvoerend als beleidsmatig vlak. Onze professionals adviseren niet alleen, maar kunnen ook (tijdelijk) vervangen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan
Snelle re-integratie

Ontdek onze full-service aanpak

Door de nauwe samenwerking met onze HR-collega’s zijn wij in staat u direct te ondersteunen nog veel meer gebieden binnen HR. Onze specialisten kunnen u ondersteunen op gebied van:

 

Neem contact op met onze HR specialisten

Leonie Brandt Corstius - de Groot
Partner HR Services +31 (0)6 82313139