HR Technology

Ons ervaren team van HR-technologiespecialisten staat klaar om organisaties te helpen bij het navigeren door het complexe landschap van HR-technologie, met een focus op het leveren van meetbare resultaten en het maximaliseren van de ROI van technologie-investeringen. Met een klantgerichte aanpak streven wij ernaar om langetermijnrelaties op te bouwen en te groeien als uw vertrouwde partner in HR-technologie.

Talent Management

Cornerstone is een toonaangevende leverancier van software voor talentbeheer en learning management. Het platform biedt een uitgebreid scala aan oplossingen, waaronder onboarding, prestatiebeheer, leren en ontwikkeling, en opvolgingsplanning.

Organisaties gebruiken Cornerstone om hun talentlevenscyclus te beheren, van het aantrekken en onboarden van nieuwe medewerkers tot het ontwikkelen en behouden van bestaand talent. Het platform maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals machine learning en AI om gepersonaliseerde leerervaringen te bieden en talentmanagementprocessen te optimaliseren.

Cornerstone wordt wereldwijd gebruikt door duizenden organisaties, variërend van kleine bedrijven tot grote multinationale ondernemingen, in diverse sectoren zoals technologie, gezondheidszorg, financiën, productie en meer. Het wordt geprezen om zijn gebruiksgemak, schaalbaarheid en innovatieve benadering van talentbeheer en leren.

Wij helpen je bij de implementatie met het professionaliseren en digitaliseren van je talent management processen. Na live-gang zijn we voor jouw het eerste aanspreekpunt voor support. We doen het functioneel beheer van Cornerstone, optimaliseren de inrichting en nemen desgewenst ook een deel van de admin werkzaamheden uit handen.

Crowe biedt de Talent Management oplossing van Cornerstone aan in twee vormen:

Stand Alone Oplossing
Cornerstone als Stand-alone oplossing biedt maximale controle en aanpasbaarheid aan gebruikers, waardoor ze hun HR-processen kunnen optimaliseren volgens hun unieke behoeften. Klanten genieten van onafhankelijkheid op het gebied van infrastructuur, onderhoud en updates, waardoor ze flexibiliteit hebben in het beheer van hun software. Hoewel de schaalbaarheid beperkt kan zijn tot de toegewezen infrastructuur, biedt het nog steeds voldoende flexibiliteit voor groeiende organisaties. Maatwerk is een van de belangrijkste voordelen van stand-alone HR-software, waardoor gebruikers de software kunnen aanpassen aan specifieke behoeften en industrie-eisen.

Multi-tenant Oplossing
Speciaal voor het MKB heeft Crowe een Cornerstone Multi-tenant oplossing ontwikkeld. Deze oplossing bevordert efficiëntie door gedeelde updates en onderhoud, waardoor de algehele efficiëntie van HR-processen wordt verbeterd. Klanten kunnen profiteren van schaalbaarheid door dynamische toewijzing van resources op basis van hun behoeften, wat leidt tot kostenefficiëntie en gemakkelijke schaalbaarheid zonder extra infrastructuurkosten. Consistentie en uniformiteit worden bevorderd in multi-tenant HR-software, omdat alle klanten profiteren van dezelfde functionaliteit en updates.

Vraag een vrijblijvende demo aan.
Snelle re-integratie

Ontdek onze full-service aanpak

Door de nauwe samenwerking met onze HR-collega’s zijn wij in staat u direct te ondersteunen nog veel meer gebieden binnen HR. Onze specialisten kunnen u ondersteunen op gebied van:

 

Neem contact op met een van onze experts

Thomas Vos
Partner HR Services +31 (0)6 51 98 95 22
Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant +31 (0)6 89 92 80 97
Jeroen Stam
HR Technology Consultant +31 (0)6 51 71 64 49