Talentmanagement

Uw mensen bepalen in grote mate het succes van uw onderneming. Het liefst heeft u exact inzicht in het talent, de potentie en hoe u deze optimaal kunt benutten. En: hoe vind je de juiste mensen voor uw vacatures? Is een goede specialist ook een goede manager?

Met onze talentmanagement aanpak brengen we talent in kaart voor een optimale inzet, optimaliseren we samenwerking in teams, motiveren we uw medewerkers, bekijken we de carrièrepaden en ontwikkelmogelijkheden, waarborgen we kennis en continuïteit en werven we extern talent.

Hierbij maken we gebruik van de TMA-methodiek, een bewezen en praktische aanpak. Ter ondersteuning van deze aanpak bieden wij talent managementsoftware aan waarmee u uw persoonlijk ontwikkelplan, functiehuis, competentiegids, gesprekscyclus, 360° feedback en opleidingsmogelijkheden kunt automatiseren. Ter ondersteuning van deze aanpak bieden wij de TMA Portal waarin de assessments worden verzameld, zodat u een talentoverzicht heeft van uw organisatie.

5 tips om uw medewerkers in hun kracht te zetten!

Medewerkers bepalen in grote mate het succes van een onderneming. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers zo goed mogelijk tot hun recht komen en zo bijdragen aan een optimaal bedrijfsresultaat? Bent u benieuwd welke talenten uw medewerkers hebben en hoe deze optimaal benut kunnen worden? Heeft u moeite met het vinden van de juiste mensen voor uw vacatures? Of wilt u een boost geven aan de mogelijkheden tot doorstroom en ontwikkeling in uw organisatie? Lees dan snel verder.

Lees hier

Gerelateerde services

HR Services
Pensioen
HR Services
Employee Benefits
040 264 96 10 Vestigingen