HR Advies & Talent

Onze ervaren consultants staan voor u klaar om u te ondersteunen bij alle HR vraagstukken, interim-oplossingen en talentmanagement. Of u nu behoefte heeft aan strategisch advies, tijdelijke ondersteuning of talentontwikkeling, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften. Ons team van experts staat klaar om uw organisatie te ondersteunen bij alle aspecten van personeelszaken, van beleidsontwikkeling tot talentacquisitie en -behoud. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw HR-doelen.

HR Advies

Heeft u regelmatig vraagstukken waarbij advies van een HR-professional gewenst is? Crowe HR Services biedt uitkomst met HR Advies. Binnen organisaties ontstaan dagelijks HR-vraagstukken op het gebied van contracten, verzuim, verlof en overige thema’s. Dergelijke situaties kunnen ertoe leiden dat u extra advies of ondersteuning nodig heeft op het gebied van HR. Bij ons kunt u een professional inschakelen die u helpt bij deze vraagstukken. Zo kunt u ad-hoc vraagstukken neerleggen bij onze adviseurs. U betaalt hierbij enkel voor de bestede tijd.

Wij kijken graag met u mee naar de toekomst van uw bedrijf, zowel op medewerker-, manager-, als directieniveau. Wij kunnen u helpen met diverse HR-vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering, talentmanagement, groeiplannen en wetgeving. Met de hulp van ervaren HR-adviseurs op de vestigingen in Eindhoven en Amsterdam bezitten wij de kennis en kunde om u te helpen. U krijgt een vaste HR-adviseur aangewezen bij wie u terecht kan met al uw vragen. Bent u benieuwd hoe Crowe HR Advies u kan helpen meer waarde uit HR te halen? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.
Snelle re-integratie

Ontdek onze full-service aanpak

Door de nauwe samenwerking met onze HR-collega’s zijn wij in staat u direct te ondersteunen nog veel meer gebieden binnen HR. Onze specialisten kunnen u ondersteunen op gebied van:

 

Neem contact op met onze HR specialisten

Leonie Brandt Corstius - de Groot
Partner HR Services +31 (0)6 82313139