Crowe Fit Challenge

Wat beweegt jou?

Heb jij je nog niet aangemeld bij Fibit? Stel dan nu je (premium) account in. Hulp nodig met installeren? Check deze pagina.

Wil je ook lid worden van de besloten community van Crowe Foederer en zien hoeveel stappen je collega’s zetten? Wordt dan eerst ‘vrienden met Crowe Foederer’ op Fitbit. Stuur daarna je e-mailadres waarmee jij je hebt aangemeld bij Fitbit naar fit@crowefoederer.nl. Je wordt dan toegevoegd aan de besloten community. Je persoonlijke gegevens zijn niet zichtbaar voor leden, enkel je voortgang in stappen.

Winnaar eerste Fit Challenge bekend!

Met maar liefst 54.782 stappen is Ivo Bongers van kantoor Roermond de winnaar van de eerste Crowe Fit Challenge. Ivo, van harte gefeliciteerd. Jij wint een paar schoenen van Runnersworld.

Ontdek hier de Crowe Fit Challenge!

622.343 stappen

Bedankt voor al jullie sportieve inzendingen, wat tof dat jullie aan deze uitdaging hebben meegedaan! Niet getreurd als je niet hebt gewonnen, jezelf overtreffen is namelijk ook een grote winst.

Bij elkaar opgeteld zijn er in de challenge week wel meer dan 622.343 stappen gezet. Wat een mooie prestatie hebben we daarmee met elkaar neergezet.

Klaar voor de herkansing? Stay tuned want binnenkort volgt een 2e Fit Challenge!

Hoe bouw je een hardloopschema op? Check het hier!

Project betrokkenen en onze CVO zijn uitgesloten van deelname aan de lopende acties en maken geen kans op de prijzen. Extra kans voor jou dus 😉