Private Cliënts

Niet alleen als ondernemer, ook als individu loopt u tegen juridische en financiële situaties aan waarbij professionele ondersteuning welkom is. Denk aan kwesties in uw persoonlijke levenssfeer, zoals de complexiteit rondom uw vermogen, familiebedrijf en bedrijfsopvolging of de financiële en fiscale gevolgen bij verkoop, echtscheiding of overlijden.

Crowe heeft de specialistische kennis in huis om u in dergelijke situaties bij te staan en alle fiscale mogelijkheden optimaal te benutten. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, pragmatisch advies en duurzaamheid. Want ook op de lange termijn dienen onze oplossingen bij uw persoonlijke situatie en continuïteit van uw onderneming te (blijven) passen. Dankzij onze gedegen fiscale kennis en ons internationale Crowe Global netwerk, kunnen wij u doeltreffende en desgewenst grensoverschrijdende oplossingen aanbieden. En we begrijpen dat privacy voor u daarbij van groot belang is.

Onze professionals staan met raad en daad voor u klaar bij vermogensplanning, bepalen van uw fiscale positie en bedrijfsopvolging. Daarnaast voorzien zij u graag van een gedegen advies met betrekking tot uw testament en/of huwelijkse voorwaarden, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook praten ze u met plezier bij over nieuwe wet- en regelgeving, zoals de Wet excessief lenen bij eigen vennootschap of het Wetsvoorstel Implementatiewet registratie uiteindelijk belanghebbenden van vennootschappen en andere juridische entiteiten (UBO register).