Recruitment - Werving & Selectie

Recruitment - Werving & SelectieBent u op zoek naar een nieuwe werknemer, maar hebben u en uw collega’s geen tijd om zich te focussen op de werving en selectie? Of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig op uw HR-afdeling voor de werving & selectie door het ontbreken van specifieke kennis, door seizoensgebonden drukte of door een complexe functie waar u complementaire expertise voor nodig hebt?

“Ik wil groeien met mijn bedrijf, maar ik kan maar geen geschikt personeel vinden.”
“Mijn bedrijf heeft onvoldoende expertise in huis op het gebied werving & selectie.”

Zijn dit problemen waar u als ondernemer vaak tegenaan loopt? Bent u toe aan professionele ondersteuning? Onze adviseurs staan voor u klaar!

Recruitment

De inzet van recruitment is de juiste keuze in de volgende gevallen:

  • Uw onderneming groeit en er zijn meer medewerkers nodig.
  • U heeft afscheid genomen van een medewerker en zoekt een vervanger.
  • U zoekt een passende online recruitment tool.
  • Het vacatureaanbod binnen uw organisatie is erg hoog.
  • Ondersteuning aan úw zijde

Crowe HR Services heeft geen standaard database met kandidaten. Wij gaan samen met u op zoek naar die ene juiste kandidaat, op basis van de eisen en wensen die u heeft. Bovendien gaan we verder dan alleen het zoeken van een geschikte kandidaat. Onze specialist staat aan uw zijde en kan u bijstaan gedurende het gehele traject, van het opstellen van de vacature tot aan het opstellen van het arbeidscontract en ondersteuning bij de inwerkperiode.

Bent u op zoek naar een professioneel kantoor waar recruitment activiteiten structureel, efficiënt en doelgericht opgepakt worden? Voor een lagere fee dan de standaard recruitmentbureaus? Dan bent u bij Crowe HR Services aan het juiste adres. Wij komen graag langs om het openstaand functieprofiel en uw wensen door te nemen zodat wij op korte termijn een nieuwe collega voor u kunnen vinden.

Crowe HR Services heeft een breed team van specialisten die inzetbaar zijn voor uw specifieke werving & selectie behoeften. Onze professionals adviseren niet alleen, maar kunnen ook (tijdelijk) vervangen.Meer informatie over onze interim services.

Referentie: Centre Hotels

Via mijn accountant Crowe Foederer ben ik bij Crowe Foederer Hr Services terecht gekomen. Begin 2017 zocht ik een nieuwe financieel manager. De werving heb ik toen uitbesteed bij Crowe Foederer Hr Services. Tijdens de procedure onderhield ik prettig contact met de HR adviseurs van Crowe Foederer Hr Services en binnen enkele maanden hadden zij een nieuwe collega voor mijn organisatie gevonden. Dit heeft mijzelf veel tijd en moeite bespaard. Ook is het erg handig om van hun netwerk gebruik te maken.

Centre Hotels Amsterdam Steffan Hoogland (Managing Director) - Centre Hotels, in hartje centrum gerund door een Amsterdamse familie.

Referentie: Servisair

Crowe Foederer Hr Services heeft mij snel en deskundig geholpen met werven en selecteren van een nieuwe General Manager. Het hele traject van werving, voorselectie en het vaststellen van de arbeidsvoorwaarden ging zeer professioneel. Door een tailormade aanpak, persoonlijk en out-of-the box denken, is het Crowe Foederer Hr Services gelukt deze moeilijke vacature in te vullen binnen de vastgestelde termijn.

Servisair Amsterdam Tommy Watt (Executive Vice President) - Servisair Schiphol, is een wereldwijde grond- en vrachtafhandelaar in de luchtvaart

Nieuws over HR Personeel