HRM Advies & Verzuim Ondersteuning

HRM Advies & Verzuim OndersteuningIn een organisatie zijn er dag in, dag uit HRM-vraagstukken. Wat er ook speelt binnen uw bedrijf (o.a. innovaties, het volgen van wetgeving, uitbreiding, persoonlijke kwesties, faillissement, fusie etc.), het heeft allemaal invloed op u en uw medewerkers. Dergelijke situaties kunnen ertoe leiden dat u extra advies of ondersteuning nodig heeft op het gebied van HRM. Ideaal als er dan een professional kan worden ingeschakeld die u helpt gedurende deze complexe periode, nietwaar? Wij helpen u met HRM advies en verzuim ondersteuning.

“Had ik maar eerder geweten dat ik subsidie kon aanvragen voor deze medewerker.”
“Wat kan ik het beste doen als een medewerker disfunctioneert?”
“De werkzaamheden zijn deels overgegaan naar een ander bedrijf. Wat zijn de gevolgen?”
“Eén van mijn medewerkers is al zes weken ziek. Hoe kan ik haar op de juiste manier begeleiden?”

Zijn dit problemen waar u als ondernemer vaak tegenaan loopt? Bent u toe aan professionele ondersteuning? Onze adviseurs staan voor u klaar!

Ook op directie- en managementniveau kunt u ons inschakelen. Wij kijken graag met u mee naar de toekomst van uw bedrijf. Welke gevolgen heeft de digitalisering voor een bepaalde tak? Wat betekent de geplande innovatie voor de omvang van het personeelsbestand? Of bent u benieuwd of uw organisatie klaar is voor de gewenste groeiplannen of fusie?

Crowe HR Services bezit met de hulp van onze ervaren HR adviseurs op de vestigingen in Eindhoven en Amsterdam, de kennis, de kunde én de middelen om u te helpen.

Verzuimbeheersing en -begeleiding

Daar waar veel arbodiensten niet verder gaan dan het volgen van de verplichte stappen binnen de Wet Verbetering Poortwachter, zorgen wij dat wij door onze zeer effectieve gedragsmatige aanpak het verzuim binnen uw organisatie oplossen. Hierbij is de Wet Verbetering Poortwachter een hulpmiddel, maar geen doel op zich. Ons doel is in contact treden met uw medewerker en de daadwerkelijke oorzaak van verzuim achterhalen.

Iedereen die wel eens met verzuim in een organisatie te maken heeft, weet dat verzuim vaak veel onderliggende oorzaken kent. Crowe HR Services werkt vanuit het probleem voor de oplossing. Crowe HR Services helpt u bij al uw Arbo vraagstukken en bij door de wet opgelegde verplichtingen.

E-HRM software gebruiken

Maakt u gebruik van HR-software of wilt u hiermee starten? Wij hebben consultants in huis die uw e-HRM software kunnen implementeren. Ook voor uitvoerende werkzaamheden, zoals controles, recruitment, analyses en het bijhouden van de salarisadministratie kan worden neergelegd bij onze medewerkers. De werkzaamheden kunnen periodiek bij u op kantoor worden gedaan of op afstand.

Onze werkwijze

Om een beeld te krijgen van uw vraagstuk starten we altijd met een introducerend gesprek, geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijg u een advies met een duidelijke kosten calculatie en bespreken we met u de vervolgstappen.

Referentie: Versace

Ik wil de samenwerking met Crowe Foederer HR Services omschrijven als zeer prettig! Er wordt snel en correct gereageerd en niemand is te beroerd om extra moeite te doen om een onduidelijkheid of probleem op te lossen.

Het team waar ik mee samenwerk bestaat uit meerdere personen, dus ik heb altijd iemand om op terug te vallen en ook bij afwezigheid is er altijd wel iemand anders die zorgt dat alles verloopt zoals ik gewend ben.

Versace logo Bianca van Kempen (Store Manager) - Versace International, een toonaangevend modehuis dat naast kleding onder andere ook accessoires, parfums en make-up verkoopt

Nieuws over HR Personeel