Scheepvaart-header

ScheepvaartOnze vestiging in Lelystad heeft een grote expertise en relatienetwerk op het gebied van Short Sea Shipping. Deze tak van zeescheepvaart is de laatste jaren ingrijpend veranderd. De toenemende internationalisatie van transport en de steeds veranderende eisen die aan de exploitatie van zeeschepen gesteld worden, stelden ondernemers voor toenemende uitdagingen. De uitdaging voor ondernemers bij nieuwe investeringen is het complex geworden financieringsvraagstuk. Wij zoeken samen met de onderneming en banken naar goede en werkbare oplossingen.

Dit betreft uitdagingen op het gebied van tijdige en adequate bedrijfsinformatie en rapportages. Samen met onze cliënt vinden wij toepasbare oplossingen.

Uitdagend is ook het vraagstuk van de samenwerking in de in de keten. De ondernemer in de Short Sea is anno nu een speler in een keten van bedrijven. Bij het ontwikkelen van samenwerkingsverbanden neemt Crowe een vaste plaats in als adviseur.

Verder verzorgen wij de gehele fiscale begeleiding. De speciaal op de internationale scheepvaart toegesneden fiscale regelingen brengen met zich dat de adviseur specialist is op dat gebied. Bij Crowe in Lelystad zijn medewerkers dagelijks actief in de ondersteuning van relaties in de Short Sea.