Scheepvaart-header

Scheepvaart

Onze vestiging in Lelystad heeft een grote expertise en relatienetwerk op het gebied van Short Sea Shipping. Deze tak van zeescheepvaart is de laatste jaren ingrijpend veranderd. De toenemende internationalisatie van transport en de steeds veranderende eisen die aan de exploitatie van zeeschepen gesteld worden, stelden ondernemers voor toenemende uitdagingen.

Dit betreft uitdagingen op het gebied van tijdige en adequate bedrijfsinformatie. Samen met onze cliënt vinden wij werkbare oplossingen.

Zoals ook uitdagingen op het gebied van samenwerken. Een ondernemer in de Short Sea is anno nu een speler in een keten van bedrijven. Bij het ontwikkelen van samenwerkingsverbanden neemt Crowe Horwath Foederer een vaste plaats in als adviseur.

Verder verzorgen wij de gehele fiscale begeleiding. De speciaal op de internationale scheepvaart toegesneden fiscale regelingen brengen met zich dat de adviseur specialist is op dat gebied. Bij Crowe Horwath Foederer in Lelystad zijn medewerkers dagelijks actief in de ondersteuning van relaties in de Short Sea.

Nieuws over Scheepvaart