Entertainment-header

Entertainment & FashionWij zijn een team van bevlogen en deskundige accountants en fiscalisten die zich hebben gespecialiseerd in de entertainmentsector. Tot onze cliënten mogen wij fashionmodellen, DJ’s, fotografen, voetballers, andere meer en minder bekende entertainers maar ook theaters, boekingsagenten en managementbureaus rekenen. Voor de werkzaamheden buiten Nederland maken wij gebruik van het internationale netwerk van Crowe Global. Kantoren van ons netwerk zijn gevestigd in meer dan 100 verschillende landen wereldwijd.

Wat is onze toegevoegde waarde?

Naast expertise op ons eigen vakgebied is de nauwe samenwerking die wij hebben met de andere vaste teamleden van trusted advisors rondom een ‘artist’ een kenmerk van onze succesvolle dienstverlening. Samen vormen wij de vertrouwde schil van adviseurs rondom de ‘creative artist’. Ieder teamlid heeft zijn eigen specifieke kennis, kwaliteit en capaciteit en zet deze optimaal in met als gezamenlijk doel tegen een faire prijs de artiest ten volste te ontzorgen. Niet alleen terugkijkend, maar ook in het hier en nu en voor de toekomst. Ervaring leert dat een artiest vaak één trusted advisor (veelal de zakelijke manager) heeft die hij vertrouwt en die alles voor hem regelt, van boekingen, loopbaanbegeleiding, contractonderhandelingen tot aan de administratieve en fiscale zaken. De manager fungeert dan als spin in het web in plaats van als lid van een transparante schil van adviseurs. Juist deze transparante schil van betrokken en deskundige adviseurs is van toegevoegde waarde voor de entertainer.

Onze expertise?

De vaste teamleden zijn deskundigen, die met passie en flair ieder op hun eigen vakgebied maar wel in verbinding met elkaar, samen de artiest ontzorgen. De artiest staat centraal en iedere adviseur wordt scherp gehouden door zijn mede teamleden om optimaal en transparant te presteren in het belang van cliënt. De teamleden van Entertainment & Fashion bij Crowe zijn zorgvuldig geselecteerd ten behoeve van kwaliteit van dienstverlening.

Nieuws over Entertainment & Fashion