Agri-header

AgriDe gespecialiseerde kennis op het gebied van de agrarische sector is gecentreerd binnen onze vestiging Crowe te Bladel. De agrarische sector kenmerkt zich met name door de op deze specifieke bedrijfstak gerichte fiscale wet- en regelgeving. Daarnaast is de agrarische sector, mede door de sterke exportpositie en de maatschappelijke positie, voortdurend in beweging door internationale regelgeving, de economische situatie binnen en buiten de EU, importrestricties, duurzaamheid, gezondheidsaspecten, etc..

Specialisatie en schaalvergroting van de agrarisch ondernemer vormen een wezenlijk onderdeel van de hedendaagse advisering.

De Agri afdeling van Crowe bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaring in de agrarische sector zoals melkveehouderij, intensieve veehouderij en akkerbouw. Door de opgebouwde ervaring beschikken de relatiebeheerders over de juiste contacten met banken en notariskantoren.

De relatiebeheerders zijn een uitstekende gesprekspartner voor de agrarische cliënt op het gebied van investerings- en financieringsplannen, herstructurering, bedrijfsoverdrachten, juridische ondernemingsvormen en beschikken daarnaast over de noodzakelijke kennis op het gebied van wet- en mestregelgeving.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, meld u dan nu aan voor onze Agri nieuwsbrief.

Nieuws over Agri