Agri-header

Agri

De gespecialiseerde kennis op het gebied van de agrarische sector is gecentreerd binnen onze vestiging te Bladel. De agrarische sector kenmerkt zich met name door de op deze specifieke bedrijfstak gerichte fiscale wet- en regelgeving. Daarnaast is de agrarische sector, mede door de sterke exportpositie en de maatschappelijke positie, voortdurend in beweging door internationale regelgeving, de economische situatie binnen en buiten de EU, importrestricties, duurzaamheid, gezondheidsaspecten, etc..

Specialisatie en schaalvergroting van de agrarisch ondernemer vormen een wezenlijk onderdeel van de hedendaagse advisering.

De AGRI afdeling van Crowe Horwath Foederer bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaringin de agrarische sector. Door de opgebouwde ervaring beschikken de bedrijfsadviseurs over de noodzakelijke juiste contacten met b.v. banken en notariskantoren.

De bedrijfsadviseurs vormen een uitstekende gesprekspartner voor de agrarische cliënt op het gebied van investerings- en financieringsplannen, bedrijfsoverdrachten, juridische ondernemingsvormen en beschikken daarnaast over de noodzakelijke kennis op het gebied van wet- en mestregelgeving.

Nieuws over Agri