Social Media Beeld Crowe Horwath Foederer Recruitment Masterclass Liggend Blanco
woensdag 21 juni 2017

Young Talent Masterclass

Ben jij in de afrondende fase van de studie Accountancy of heb jij deze afgerond en ben je je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Bezoek dan woensdag 21 juni onze Young Talent Masterclass om kennis te maken met de dagelijkse uitdagingen van de accountant.

Een moderne accountant in het MKB staat vandaag de dag voor mooie uitdagingen. De omgeving waarin onze cliënten acteren wordt steeds complexer, onder andere door invloed van IT en toenemende internationalisering. Toenemende wet- en regelgeving stelt hoge eisen aan het werk van de accountant. Tegelijkertijd verwachten onze cliënten dat hun accountant een sparringpartner in brede zin is die hen verder helpt. Dit vereist dat hij verder denkt en dat hij als spin in het web schakelt met de juiste professionals uit andere disciplines. Complex, maar wel één van de dingen die het vak zo mooi maken.

Dit is kenmerkend voor het MKB en de wereld waarin de professionals van Crowe Horwath Foederer opereren. Tijdens onze Young Talent Masterclass willen we talentvolle, ambitieuze en nieuwsgierige studenten kennis laten maken met onze praktijk. Ga jij die uitdaging aan?

We sluiten de middag af met een diner, waarbij er volop gelegenheid is om met professionals van Crowe Horwath Foederer kennis te maken en je vragen te stellen. Meld je snel aan via onderstaande button, we zien je graag de 21e!

Bekijk hier de routebeschrijving of plan je reis via de OV reisplanner om naar onze Young Talent Masterclass te komen!

Interesse in welke vacatures we nu hebben, klik dan hier en bekijk het op onze recruitment website!

Aanmelden

Meld je direct aan!

We zien je graag als gast op woensdag 21 juni 2017. Je kunt je aanmelden middels dit formulier. Je kunt zich inschrijven tot 1 juni 2017.

Je krijgt van ons een bevestiging van jouw deelname per e-mail toegestuurd. Via de linkerbutton kun je je direct aanmelden.

Locatie

Crowe Horwath Foederer Eindhoven
Beukenlaan 60
5651 CD Eindhoven
T
040-264 96 10
E
n.maas@crowefoederer.nl
image of location