Corporate Finance Nieuwsbericht1
afgelopen

Seminar "Ondernemend Financieren"

De economie is inmiddels flink aangetrokken. Desondanks is het voor bedrijven nog vaak lastig om geld te lenen bij een bank. Maar u bent tegenwoordig voor een financiering niet alleen afhankelijk van de bank. Er is een nieuwe financieringsmarkt ontstaan, een markt die complementair kan zijn aan de zo vertrouwde bancaire financiering.

Als accountants en adviseurs van Crowe Horwath Foederer hebben wij regelmatig te maken met financieringsvraagstukken van onze klanten. Hierbij blijkt dat er nog vaak sprake is van ‘ruis’ bij de financieringsaanvraag. 

Daarom organiseren wij op dinsdag 7 november het seminar "Ondernemend Financieren". Tijdens deze bijeenkomst willen wij graag nader met u ingaan over hoe dit te voorkomen is en wat eventuele alternatieve financieringsmogelijkheden zijn.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan de orde:

  • Waar let een bank op bij een financieringsaanvraag?
  • Wat is de gulden financieringsregel?
  • Hoe kan een onderneming haar financieringsrisico’s beheersen?
  • Hoe pakt het in de praktijk uit?
  • Wat zijn alternatieve mogelijkheden? 

Programma

15:45 uur Ontvangst
16:00 uur Presentatie
18:00 uur Afsluiting met aansluitend een informele borrel

We zien u graag als gast op dinsdag 7 november 2017. U kunt zich aanmelden tot dinsdag 31 oktober 2017. U krijgt van ons een bevestiging van uw deelname per e-mail toegestuurd.  

Locatie

Parlaan 2A
8241 BG Lelystad
E
events@crowefoederer.nl
image of location

Johan is sinds 1 januari 2017 werkzaam bij Crowe Horwath Foederer, vestiging Eindhoven. Na zijn studie heeft Johan brede bancaire ervaring opgebouwd bij diverse banken. Jarenlang was hij als lid van de directie verantwoordelijk voor de bediening van de bedrijvenmarkt. Binnen Foederer Corporate Finance heeft Johan ruime financieringservaring. Hij begeleid ondernemers bij het uitvoeren van bedrijfswaarderingen en organisaties die te maken hebben met fusies en overnames.

Peter, vestigingsleider van Lelystad, heeft een brede ervaring met DGA- resp. familie-ondernemingen in het MKB en het middelgrote bedrijfsleven op het gebied van o.a. advisering over rechtsvormen, financieringsvraagstukken, herstructurering, rendementsverbetering, bedrijfsopvolging, overname etc.. Tevens behoort de uitvoering van bijzondere opdrachten, waaronder het beoordelen van prognoses en prospectussen tot zijn expertise.