Belastingadvies Nieuwsbericht
afgelopen

Seminar "Wie krijgt straks mijn onderneming?"

U als ondernemer bent altijd druk met uw onderneming. Heeft u er - tussen de bedrijven door - weleens over nagedacht wat er met uw ondernemingsvermogen gebeurt als u wilt stoppen met uw bedrijf of als u komt te overlijden?

Het eindigen van een onderneming heeft ingrijpende gevolgen, in zowel fiscale als juridische zin. Het is dus belangrijk hier eens bij stil te staan zodat u de nodige stappen op het juiste moment kunt nemen waardoor de door u aangewezen personen uw onderneming onder de meest gunstige voorwaarden kunnen verkrijgen.

Wat kunt u verwachten? De avond wordt verzorgd door een notaris en mijzelf. U zult in vogelvlucht kennismaken met diverse fiscale en notariële aspecten van het eindigen van uw onderneming en daarmee samenhangende onderwerpen zoals bedrijfsopvolging, een (levens)testament en uw stamrecht/pensioen B.V..

Programma

19:00 uur Start presentatie
20:15 uur Korte pauze met koffie en thee
20:30 uur vervolg presentatie
21:30 uur Afsluiting met aansluitend een borrel

Locatie

Parlaan 2A
8241 BG Lelystad
E
a.scharroo@crowefoederer.nl
image of location

Marlon Lemmers is sinds 2010 werkzaam bij Crowe Horwath Foederer Lelystad. Ze is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden (fiscaal recht) en heeft ruime ervaring in de nationale aangifte- en adviespraktijk met name gericht op directeur–grootaandeelhouders (DGA’s) en familie. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan in de internationale adviespraktijk.