Fotolia 47934840 Xs
afgelopen

Seminar 'Een digitale administratie' Oostzaan

Het seminar vindt plaats op donderdag 7 december vanaf 15.00 uur bij De Kunstgreep te Oostzaan en wordt georganiseerd door HRT Business Professionals en Crowe Horwath Foederer.

Tijdens ons werk krijgen we veel vragen van klanten over het digitaliseren van de financiële administratie, de opslag van belangrijke documenten. Denk hierbij ook aan het optimaliseren en automatiseren van processen. Het digitaliseren van de administratie is een actueel onderwerp bij veel bedrijven. Belangrijk is dat dit stapsgewijs wordt doorgevoerd.

Tijdens het seminar krijgt u antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe legt u efficiënt een digitaal dossier aan?
  • Wat zijn de stappen, waar te beginnen?
  • Waar moet u rekening mee houden bij de implementatie?
  • Wat wordt van u verwacht door derden (Belastingdienst, accountant)?
  • Welke software programma's zijn handig om te gebruiken?
  • De tijdsinvestering is zeer de moeite waard. Waar is de winst te behalen?
  • Hoe kunt u de digitale gegevens inzetten om sturing te geven aan de organisatie?

Voor wie

Het seminar is uitermate geschikt voor directie, management en financieel verantwoordelijken van MKB-bedrijven die de administratie zelf voeren. 

Aanmelden

Het seminar wordt voor een geselecteerd gezelschap georganiseerd. Voor u als genodigde zijn er uiteraard geen kosten aan verbonden. U kunt zich aanmelden vóór 30 november aanstaande. U krijgt na aanmelding automatisch een bevestiging van uw inschrijving per e-mail toegestuurd. Via bovenstaande button kunt u zich direct aanmelden.

Vragen

Heeft u nog vragen die u tijdens het seminar graag behandeld zou zien, stuur deze dan vooraf naar events@crowefoederer.nl.

Programma

15:00 uur Ontvangst
15:15 uur Seminar 'Een digitale administratie'
16:45 uur Vragenronde
17:00 uur Afsluiting met aansluitend een informele borrel

Locatie

Kerkbuurt 4
1511 BD Oostzaan
E
events@crowefoederer.nl
image of location

Bart Scheepens is een ervaren bedrijfsadviseur bij HRT Business Professionals. Bart helpt ondernemers om op een efficiënte en succesvolle manier bedrijfssoftware in gebruik te nemen in de organisatie en onderdeel uit te laten maken van het bedrijfsproces. Bart zit al ruim 25 jaar in het vak en begrijpt als geen ander wat er gevraagd wordt binnen organisaties (in alle mogelijke sectoren). 

Drs. Daniëlle van den Broek heeft met succes haar studies Accountancy (RA) en Registercontroller (RC) aan de Nyenrode Universiteit afgerond en was daarna werkzaam als corporate controller bij diverse beursgenoteerde bedrijven. Sinds 2015 stuurt Daniëlle bij accountantskantoor Crowe Horwath Foederer de afdeling Reporting aan. Daniëlle heeft een duidelijke en beleidsmatige visie over hoe financiële processen in te richten en te optimaliseren.