Risk-header
afgelopen

"Ondernemen in Singularity" en "Je iPad als mobiel kantoor"

Crowe Horwath Foederer organiseert op dinsdag 6 december 2016, het seminar "Ondernemen in Singularity: disruptieve innovaties en ondernemerschap" en "Je iPad als mobiel kantoor". Het programma zal starten om 15.30 uur. Dit seminar is bedoeld voor controllers, CFO's, Finance Manager, etc.. U kunt met dit seminar 3 PE uren behalen.

Disruptieve innovaties en de voortdurende stroom aan technologische ontwikkelingen dwingen haast elke ondernemer tot strategisch nadenken over zijn toekomstige klanten, producten & diensten, verdienmodel en over de inrichting van de organisatie. Stephan van den Broek neemt u mee langs deze snelle ontwikkelingen en de implicaties voor ondernemers. Hoe bereidt u zichzelf en uw onderneming voor op een turbulente toekomst waarin de snelheid van veranderingen alleen maar verder zal toenemen? Stof tot nadenken voor iedere ondernemer!

Veel organisaties hebben ambities om efficiënter te werken, duurzamer te werken, resultaatgerichter te werken. Maar weinig organisaties denken dan aan twee noodzakelijke voorwaarden daarvoor: stoppen met papier en slim gebruikmaken van technologie. Maar hoe? Peter van Loevezijn is ervan overtuigd dat iPads en de juiste apps de oplossing zijn en hij gaat uitleggen hoe je die in moet zetten.

Programma

15:30 uur Ontvangst met koffie en thee
16:00 uur Presentatie Stephan van den Broek
17:30 uur Korte pauze met een lichte maaltijd
18:00 uur Presentatie Peter van Loevezijn
19:30 uur Afsluiting met aansluitend een borrel

Fotoimpressie

Locatie

Crowe Horwath Foederer Eindhoven
Beukenlaan 60
5651 CD Eindhoven
T
040-264 96 10
E
eindhoven@crowefoederer.nl
image of location

"Ondernemen in Singularity: disruptieve innovaties en ondernemerschap"

Stephan van den Broek houdt zich bezig met 'opportunity & risk management' en heeft zich zodoende als 'financial' aangeleerd voortdurend vooruit te kijken. Hij werkte 12 jaar voor DSM in verschillende functies in binnen- en buitenland. Tegenwoordig is hij o.a. partner in de Blommaert Business Academy, medeoprichter van ‘Management Meets Singularity’ en verbonden aan Koenen & Co. Stephan was VP Finance & Control Europe voor Teleplan en startte zijn carriere als accountant bij Deloitte.

"Je iPad als mobiel kantoor"

Peter van Loevezijn is partner bij Kriton Learning en auteur van de businessboeken: Wat is nu eigenlijk het probleem? Je iPad als mobiel kantoor en het recent verschenen "Laat je iPad voor je werken". Hij bespreekt de mogelijkheden om veel slimmer te werken met behulp van een iPad en de juiste apps. Welke stappen moet je zetten om je iPad als mobiel kantoor te gebruiken? Waar heb je apps voor nodig en wat zijn goede apps voor slimmer werken?