Fotolia 47934840 Xs
afgelopen

Informatiesessie Unit4 Multivers

Voor uw financiële administratie maakt u gebruik van de software van Unit4 Multivers via de portal van Crowe Horwath Foederer. In de afgelopen periode heeft de software van Unit4 diverse nieuwe mogelijkheden gekregen die voor veel van onze relaties een absolute meerwaarde kunnen bieden.

Denkt u hierbij aan het automatisch inlezen van bankmutaties, geautomatiseerde verwerking van inkoopfacturen, het maken van rapportages, digitaal factureren en bedrijfsprestaties tonen in dashboards op mobiele telefoon en tablet.

Nieuwe functionaliteiten in een nieuwe omgeving

We vinden het belangrijk dat u zo optimaal mogelijk met de software van Unit4 kunt werken en toegang heeft tot alle mogelijke functionaliteiten om een efficiënte administratieve organisatie te voeren.

Per 1 januari zullen deze functionaliteiten beschikbaar komen in uw Unit4 Multivers pakket. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het gebruik van de nieuwe functionaliteiten is grotendeels kosteloos (inbegrepen in uw abonnement). Er zijn enkele functionaliteiten tegen meerprijs beschikbaar. Dit alles leggen we u uit tijdens een informatiesessie.

Wat wel verandert is de manier van inloggen. In de huidige situatie krijgt u via de Crowe Horwath Foederer-portal toegang tot Multivers, gebruik makend van een zogenaamd “token”. In de nieuwe situatie komt deze, dankzij een verbeterde beveiliging, te vervallen. U logt echter nog steeds in via de Crowe Horwath Portal. Ook dit lichten we toe in de informatiesessie.

Belangrijke informatiesessie

We willen de nieuwe mogelijkheden naadloos laten aansluiten bij uw wensen. Daarom nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij een informatiesessie. Tijdens deze sessie zullen we u deze nieuwe features ook in de praktijk tonen door middel van een demo.