2 Tunnel Of Light Tue Credits Claus Langer 7 Cl84 Mdb4 Nj Aw X2 Rfan Bn Xy9F Yxnz Zxqv X3 Bya Xzhd Guvb Xvsd Gln Ywxs Zxj5 Lz Ew Mj I 038A10Ab
afgelopen

'Licht op kunst' tijdens GLOW Eindhoven (VOL)

In november staat Eindhoven weer een week lang in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Tijdens de 12e editie van dit festival, dat jaarlijks bijna een miljoen mensen naar de lichtstad trekt, organiseert Crowe Horwath Foederer als side event ‘Licht op kunst' en u kunt daarbij te gast zijn! Tijdens een wandeling door het centrum van Eindhoven geniet u van prachtige lichtobjecten op verrassende binnen- en buitenlocaties.

Op woensdag 15 november ontvangen we u in het Philips Stadion, gelegen aan de hoofdroute van GLOW. Na de ontvangst staat er een heerlijke winterse maaltijd en een drankje voor u klaar, waarna we gezamenlijk gaan genieten van de spectaculaire lichtshow ‘Once Upon a Light’ in het Philips Stadion. Na afloop starten we de GLOW wandeling, waarbij we uiteraard ook een bezoek brengen aan het lichtkunstwerk van Jonas Vorwerk, de winnaar van de Foederer Talent Award 2017. Bij terugkomst in het Philips Stadion vindt er nog een afsluitende borrel plaats.

In samenwerking met ‘Van Lanschot Bankiers’ en advocatenkantoor ‘Kennedy Van der Laan’ organiseren wij een bijeenkomst. Tijdens deze avond vindt er, voorafgaand aan het programma, een inhoudelijk seminar plaats, waarbij alle drie de kantoren kort iets vertellen over hun passie voor kunst.

Programma

17:00 uur Ontvangst in het Philips Stadion
17:30 uur Aanvang seminar ‘Licht op kunst'
18:30 uur Woord door Jonas Vorwerk, winnaar Foederer Talent Award 2017 met aansluitend een drankje en een winterse maaltijd
19:30 uur Aanvang spectaculaire lichtshow in het Philips Stadion
20:00 uur Aanvang GLOW wandeling
22:00 uur Afsluitende borrel Philips Stadion

Op donderdag 16 november vindt eenzelfde event plaats, maar dan zonder inhoudelijk seminar. Zoals gebruikelijk is de avond een prettige combinatie van cultuur en netwerken.

Locatie

Anton Philipslaan 56 (navigatieadres parkeren)
5616 TX Eindhoven
image of location

De heer Hakky Raijmakers vertelt u over de kunst van het beleggen in relatie tot het Van Gogh Museum.

De heer Erik van Orsouw vertelt u over procederen over kunst: vervalsingen, kunstroof, het mysterie van het verdwenen collier en verzekeraars die niet willen uitkeren.

De heer Frank Stroeken, kunstkenner, vertelt u over investeren in kunst.