Fotolia 219897326 L
over 18 dagen

Crowe HR Services - Business Sessions November 2019 (Amsterdam)

Crowe HR Services draagt graag bij aan een verdere verbreding van uw kennis met betrekking tot actuele zaken binnen ons vakgebied. Daarom organiseren wij een nieuwe editie van de Crowe HR Business Sessions op donderdag 7 november 2019, Crowe Foederer vestiging Amsterdam.

Na de succesvolle bijeenkomsten in april 2019 hebben we ook voor deze sessies een interessant programma samengesteld, met een breed scala aan actuele onderwerpen die waardevol zijn voor u en uw organisatie.

U bent hierbij van harte welkom, deelname is geheel kosteloos. Wij ontmoeten u graag op 7 november aanstaande!

Onderwerpen

Als werkgever is het essentieel om ‘in control’ te zijn en te blijven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De onderwerpen die wij graag met u delen tijdens deze Business Sessions zijn:

Bent u klaar voor de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans?

Per 1 januari 2020 worden de kaarten voor het arbeidsrecht opnieuw geschud als gevolg van de inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor uw onderneming. Bent u klaar voor de invoering van de WAB? Wat zijn de gevolgen voor u en waar liggen kansen? Een praktische sessie waarin o.a. de WAB impact berekening, het effect van de nieuwe ketenregeling en gevolgen voor oproepkrachten aan bod komen aan de hand van praktijkcasussen. Uiteraard is er aan het einde van de presentatie ruimte voor vragen uit het publiek.

‘HR in control’

In de dynamische HR markt is het van belang dat HR ‘in control’ blijft. Tijdens deze presentatie neemt collega Ed van der Goes ons mee in de wereld van het Tax Control Framework, een controle model dat bij steeds meer bedrijven wordt toegepast en dat in de toekomst een steeds belangrijkere rol gaat spelen in de relatie met de belastingdienst. Ook gaan we in op de rol die dashboarding en analytics speelt bij ‘in control’ zijn. Middels een aantal sprekende voorbeelden uit de praktijk laten we zien hoe basis analyses voor veel inzicht in kansen en risico’s kunnen zorgen en laten we zien hoe de rol van HR hiermee verrijkt wordt.

Zoals u van ons gewend bent van ons praten we u uiteraard ook bij op de laatste ontwikkelingen in wet en regelgeving.

Aanmelden

Het seminar wordt voor een geselecteerd gezelschap georganiseerd. Voor u als genodigde zijn er uiteraard geen kosten aan verbonden. U kunt zich aanmelden tot 2 dagen voor aanvang van het seminar. U krijgt na aanmelding automatisch een bevestiging van uw inschrijving per e-mail toegestuurd. Houdt u er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is. Schrijf daarom snel in. Via onderstaand formulier of de button aan de rechterzijde van deze pagina kunt u zich direct aanmelden.


Programma

14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Presentaties Leonie de Groot, Martijn Moonen, Bram Krijnen en Ed van der Goes
17:00 uur Afsluiting en informele borrel

Aanmelden


Meld u direct aan!

We zien u graag als gast op donderdag 7 november 2019. U kunt zich aanmelden middels dit formulier. U kunt zich inschrijven tot 5 november. U krijgt van ons een bevestiging van uw deelname per e-mail toegestuurd. Via de linkerbutton kunt u zich direct aanmelden.

Locatie

Crowe Foederer vestiging Amsterdam
Paasheuvelweg 16
1105 BH AMSTERDAM
T
020 - 564 60 00
E
events@crowefoederer.nl
image of location

mr. Leonie de Groot - Manager HR Advies, Crowe HR Services

Leonie is als fiscaal- en arbeidsjurist meerdere jaren in de internationale dienstverlening werkzaam geweest. De afgelopen vijf jaar heeft zij met name bedrijven in het MKB geadviseerd. Zij fungeert als sparringpartner en adviseur op het gebied van HR in de breedste zin. Leonie en haar team helpen bedrijven met vraagstukken op het gebied van HR beleid, waaronder scholing, functioneren, beoordelen & belonen, verzuim, duurzame inzetbaar en recruitment. Daarnaast adviseert Leonie bij arbeidsrechtelijke trajecten en begeleidt bij de transformatie naar een smart HR aanpak.

mr. Martijn Moonen - Arbeidsjurist, Crowe HR Services

Martijn Moonen is werkzaam als Arbeidsjurist en adviseert op alle aspecten die betrekking hebben op de arbeidsverhouding tussen de werkgever en de werknemer. Niet alleen adviseert Martijn werkgevers in individuele casussen, ook adviseert en begeleidt hij werkgevers bij grotere events zoals harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, reorganisatietrajecten, due diligence, etc. Martijn streeft zoveel als mogelijk naar praktische oplossingen, omdat alle partijen daar het meest bij gebaat zijn. Martijn praat u graag bij over de actualiteiten op het gebied van het arbeidsrecht.

Bram Krijnen RPC - Partner, Crowe Foederer

Bram Krijnen geeft leiding aan de pijler HR Services binnen Crowe Foederer. Ook adviseert hij ondernemingen over uiteenlopende HR vraagstukken en richt zich met name op cases waar belangrijke en impactvolle ‘events’ aan ten grondslag liggen zoals wetswijzigingen, overnames, harmonisatie van regelingen, herstructurering, etc..

Ed van der Goes - Partner, Crowe Foederer

Ed van der Goes (1961) is sinds 1 mei 2019 verbonden als Partner aan Crowe Foederer. Op het gebied van Tax Control en Tax Assurance heeft Ed colleges verzorgd voor zowel de NOB/SOB als Nyenrode Business University en is hij gastdocent bij de Avans Hogeschool in Den Bosch. Ed heeft de studie Fiscaal Recht cum laude afgerond aan de Katholieke Universiteit Brabant en is lid van de NOB.