Fotolia 170026028 S
afgelopen

Autumn Course 2017

Op vrijdag 24 november aanstaande organiseert Crowe Foederer traditiegetrouw een Autumn Congres voor medewerkers en relaties. Dit seminar wordt ingevuld door inspirerende sprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven. Deelname aan de Autumn Congres levert voor accountants en controllers die in het register zijn ingeschreven 7 permanente educatie (PE) uren op. Voor u als relatie is deelname aan de Autumn Congres kosteloos. Het programma zal starten om 08.30 uur en is bedoeld voor controllers, CFO's, Finance Managers, etc.

Programma

08:30 uur Ontvangst
09:00 uur Spreker Harald Benink: Macro economische update & forecast
10:30 uur Korte pauze
11:00 uur Vervolg spreker Harald Benink
12:30 uur Lunch
13:30 uur Spreker Paul Iske: Financial innovation
15:30 uur Korte pauze
14:30 uur Spreker Paul Rulkens: High performance organisatie
18:00 uur Afsluiting met informele borrel

Heeft u interesse om deel te nemen aan onze Autumn Course, neem dan contact op met uw relatiebeheerder. U kunt zich aanmelden tot vrijdag 17 november 2017.

Locatie

Generaal Foulkesweg 96
6703 DS Wageningen
image of location

Harald Benink is sinds 2008 als hoogleraar Banking & Finance verbonden aan de Tilburg School of Governance en Tilburg School of Economics and Management van Tilburg University. Prof. Benink is een internationaal erkend expert op het gebied van regelgeving en toezicht op financiële instellingen en markten en op het gebied van Europese monetaire en financiële integratie. Zijn onderzoek is gepubliceerd in leidende wetenschappelijke tijdschriften (zoals Journal of Finance, Journal of Empirical Finance, Journal of Financial Stability en Journal of Financial Services Research). Tevens was hij de auteur van het boek Financial Integration in Europe en voerde hij de eindredactie van het boek Coping with Financial Fragility and Systemic Risk.

Paul Iske is hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht. Daarnaast is hij CFO (Chief Failure Officer) van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, met als doel begrip te kweken voor het belang van experimenteren en leren in een veranderende en complexe wereld.

Paul Rulkens, Agrippaci, is een expert op het gebied van high performance: de kunst en wetenschap om op de meest eenvoudige manier zakelijk succes te bereiken. Hij is een bekroonde professionele spreker, internationale auteur en heeft als vertrouwd adviseur honderden bevlogen ondernemers, professionals en leiders over de hele wereld geholpen om alles te halen uit alles wat ze al hebben.

Permanente educatie

Aan deze bijeenkomst worden 7 PE-uren toegekend, in het kader van de permanente educatie voor accountants en controllers. Tijdens de bijeenkomst wordt u gevraagd om aan het begin en einde van het programma een deelnemerslijst te tekenen en een evaluatieformulier in te vullen teneinde de toekenning van de uren te effectueren. De accreditering van deze bijeenkomst wordt verzorgd door het NBA.