Nuance 14 Banner Nieuwsbericht Voorwoord Johan Daams 2
26 juni 2019

Nuance #14

Nuance #14: For the times they are a-changin’

Bob Dylan schreef een lofzang op de veranderingen in de jaren 60. Nu alweer 55 jaar geleden. Ik vraag me af wat men over 55 jaar vanaf nu vindt van de gebeurtenissen van vandaag de dag. Hoe zal men aankijken tegen het gebakkelei op elk denkbaar niveau. Ruzie zoeken en provoceren bedreigt zelfs ons Nederlandse poldermodel dat zich toch kenmerkt door het sluiten van compromissen. Koren op de molen voor extremisten die geen behoefte hebben aan consensus maar uit zijn op polarisering. Verschil van mening is prima zolang we maar met ons logische verstand en in alle redelijkheid hierover kunnen discussiëren en vervolgens een keuze maken waar we ons met zijn allen zo goed als mogelijk achter scharen. Maar daar zit hem nu het probleem, iedereen wil zijn gelijk halen en krijgen. En dat kan nu eenmaal niet. Hopelijk zal men 110 jaar nadat Dylan zijn lied schreef daar de oplossing voor gevonden hebben want die tijden zijn nu nog niet echt veranderd.

Ondertussen brengen wij ons magazine uit met oog voor het goede zelfbeeld van de maatschappij en dragen ons steentje hopelijk bij.

Veel leesplezier!

Johan Daams


Nuance #14: Coverinterview Cato van Ee - Dance4Life
Nuance #14: Interview kantoor Crowe Oostzaan
Nuance #14: Interview Carel Seijben - PIW Groep
Nuance #14: Column Helmar Verhaar
Nuance #14: Interview Kempen Airport
Nuance #14: Starter aan het woord: Daphne van den Berg
Nuance #14: Interview Ter Spegelt
Nuance #14: Interview Freedomlab
Nuance #14: Interview Ronald Ramakers - GLOW Eindhoven
Nuance #14: Column David Ruijs
Nuance #14: Interview Filling Pieces

Ook een exemplaar van Nuance #14 ontvangen? Meld u aan via nuance@crowefoederer.nl en u ontvangt vrijblijvend vier keer per jaar ons magazine per post.