Nuance Amsterdam Website Crowedoet
10 april 2019

Nuance 13: Crowe Doet

Sommige lezers zullen So Young de Wolf kennen als accountant en partner van de MKB praktijk in Amsterdam, maar de Amstelveense is ook de drijvende kracht achter CroweDoet.

Dit evenement voor een goed doel - deze keer ouderen die zijn aangesloten bij de Zonnebloem - vond 15 maart voor het eerst plaats.

Zo'n negentig gasten krijgen een onvergetelijke avond voorgeschoteld in de Pianobar van Studio’s Aalsmeer. De locatie ademt een luxueuze sfeer die past bij een avond uit; tafels met wit linnen en brandende kaarsen, rood pluche aan de wanden en het plafond. In het midden natuurlijk een piano, de naamgever van deze zaal. Meinders Catering, een relatie van Crowe, is medemogelijkmaker van deze avond door de locatie gratis ter beschikking te stellen. So Young: „Mede-eigenaar Richard Spierenburg hoefde geen seconde na te denken toen ik hem vroeg om hieraan mee te werken. Hij kwam onmiddellijk met het idee om de Pianobar te gebruiken. Ook heeft hij vier personeelsleden onbezoldigd ingezet. Dat is toch waanzinnig mooi!”

Op rolletjes

Niet alleen de inzet van Meinders is buitengewoon, maar zeker ook die van veertig collega’s van Crowe Amsterdam. Zij steken, op vrijwillige basis, hun handen uit de mouwen in de keuken, bediening, garderobe en aan de bar. Ze zijn herkenbaar aan hun outfit: jeans, witte blouse en zwarte bretels. Normaal gesproken zitten ze achter hun bureau of bij klanten, nu bevinden ze zich op onbekend terrein; dat van de catering.

U kunt hier het volledige artikel over CroweDoet online lezen. Veel leesplezier.

Ook een exemplaar van de Nuance #13 ontvangen? Mail naar nuance@crowefoederer.nl.