Interview Britt Website
21 oktober 2019

De Kracht van Crowe volgens Britt van der Eerden

Je wordt meteen opgenomen in het team, je wordt gewaardeerd en je werkt nauw samen om iedere dag nieuwe doelen te bereiken.

Stel jezelf eerst even voor.

Hi, ik ben Britt en sinds kort werkzaam voor Crowe Foederer.

Vertel iets leuks over jezelf.

Ik kom uit het mooie Schijndel, waar ik ben opgegroeid. Mijn grote passie is muziek. Overal waar ik ben luister ik het liefste naar muziek, daarnaast zing ik ook.

Wat is je functie?

Ik werk op de HR afdeling als HR medewerker. Het doel van mijn functie is het uitvoeren van administratieve HR werkzaamheden in lijn met interne procedures, richtlijnen en contracten.

Hoe ziet de gemiddelde werkdag van jou eruit?

´s Ochtends loop ik de HR mailbox na om alle mails zorgvuldig te sorteren en te behandelen van mijn lieftallige collega´s. Eigenlijk is geen dag hetzelfde! Van het maken van contracten tot aan het verwerken van gegevens van nieuwe medewerkers. Ik zorg dat alles is geregeld voor het moment dat zij starten, dat is nog eens fijn beginnen op je eerste werkdag. Ohja, een kopje koffie op z´n tijd kan ik niet vergeten.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik ben gebeld door een ondertussen collega of ik eens op gesprek wilde komen. Deze functie zou perfect bij me aansluiten en het blijkt dat ze achteraf nog gelijk had ook!

Waarom heb je gekozen voor Crowe Foederer?

Toen ik op gesprek kwam was ik stiekem best zenuwachtig. Althans, er was sprake van gezonde spanning. Wat ik dacht was; deze baan is mij op het lijf geschreven! Het warme gevoel wat ik tijdens het gesprek had zette zich voort tijdens mijn eerste werkdag. Wauw, wat werd ik hartelijk ontvangen! Daarnaast haalt Crowe Foederer je talenten naar boven waarvan je zelf nog niet eens wist dat je ze had. Er is zoveel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatieven, dat maakt voor mij dat de keuze snel gemaakt was.

Wat is volgens jou de kracht van Crowe Foederer?

Wat ik als werknemer ervaar is dat je meteen wordt opgenomen in het team, meteen wordt gewaardeerd en het elke dag weer een uitdaging is waarvoor samenwerken een grote rol speelt. Het samen bereiken van doelen geeft een enorm fijn gevoel! En dit maken we onder de naam Crowe Foederer waar. Is dat niet fantastisch?

Wie is je gezelligste collega en waarom?

Jeetje dit vind ik een lastige vraag. Ik kan niet kiezen… wat ik zo mooi vind is dat we zoveel diversiteit hebben onderling. Dat maakt het echt leuk! Er is altijd wel iemand met wie je het weekend doorneemt, iemand die een luisterend oor biedt, iemand die met jou samen je doelen doorneemt, iemand met wie je weer eens die enorm flauwe grapjes maakt, iemand die je helpt als je er even niet uitkomt. Kortom, de deuren staan altijd open en daarom ben ik dankbaar voor al mijn collega’s.

Wat vind je zo leuk aan je baan?

Ik vind het leuk om wat te kunnen betekenen voor het personeel. Het maken van nieuwe ideeën en plannen. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het extra uitdagend. Daarnaast is het zo’n breed vak, dat je niet snel uitgeleerd bent. Dat komt goed uit aangezien ik het interessant vind om elke dag weer iets nieuws te leren.

Wat vind je minder leuk aan je baan?

Ik denk de maandag ochtend.. no more words needed!

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar hoop ik gegroeid te zijn in mijn functie en vele stappen gemaakt te hebben. Dat ik met trots kan terug kijken op de afgelopen 5 jaar. Ik hoop een eigen plekje te hebben met wie weet… ? Huisje boompje beestje zullen we maar zeggen. Ook hoop ik mijn naaste nog dichtbij te mogen hebben, en vooral dingen te doen waar ik gelukkig van word.

Waar zie jij jezelf over 20 jaar?

Dan zal de wereld er weer stuk anders uitzien! Ik hoop nog steeds werkzaam te zijn bij Crowe Foederer omdat ik hier nog zoveel kansen zie. Nog steeds veel gezondheid, geluk en een gezin. De rest laat ik maar aan de toekomst over.

Als jij het jaarlijks personeelsfeest zou mogen organiseren, wat zouden we dan gaan doen?

Een dagje weg, een nachtje weg of misschien wel een weekend naar Marbella of Ibiza. Vooral dat laatste lijkt me een uitstekend idee voor het volgende personeelsfeest 😉.

Wat zou je graag tegen iemand willen zeggen die overweegt om naar Crowe Foederer te gaan?

Als je wil werken in een fijne omgeving, waar jij als werknemer belangrijk bent en een grote rol speelt in de organisatie dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een plek waar jij al je talenten mag ontwikkelen en je doelen kan realiseren.