Nuance Yvonne Hag
14 mei 2018

Nuance 09 - Column Yvonne Richter van Holland Art Group

Het is alweer even geleden dat ik kennis maakte met Crowe Horwath Foederer. Inmiddels voel ik me kind aan huis en kijkt er in Eindhoven (bijna) niemand meer van op dat ik af en toe bij het koffiezetapparaat mijn eigen koffie sta te tappen.

Niet iedereen ken ik of kent mij, maar ik kan uiteraard niet overal kennis gaan maken. Dan zou ik donderdags, doorgaans mijn vaste overlegdag, niet meer weg komen. Alhoewel, een rondje Nederland … best leuk! 

Heel eerlijk, ook ik was ‘besmet’ met het beeld dat bestaat van de accountantswereld. Maar van dat cliché van een ‘grijze pakken–stropdassencultuur’ in de accountantswereld, blijft naar mijn idee bij Foederer toch bar weinig overeind. Sinds enkele jaren organiseren we mooie projecten zoals de Foederer Talent Award, De HRT Nationale Wandeldag, en wordt vier keer per jaar dit glossy magazine NUANCE uitgebracht. Allemaal in samenwerking met in eerste instantie niet voor de hand liggende partijen, zoals ons zelf; Holland Art Group. Alleen dat al verraadt de ambitie van en de kleurrijke wereld achter deze organisatie.

Lees hier de volledige column van Yvonne Richter van Holland Art Group.