Advieswijzer: Estate Planning
04 april 2018

Advieswijzer: Estate Planning 2018

Kan uw kind een financieel ruggensteuntje goed gebruiken? Uw financiële hulp zou dat mogelijk kunnen maken!

Denk hierbij aan financiële steun voor studiekosten, alsmaar stijgende maandlasten, de koop van een woning of het verlies van een baan. Of misschien wil uw kind een lang gekoesterde droom van een eigen bedrijf verwezenlijken of het stokje van het familiebedrijf overnemen. Uw financiële hulp zou dat mogelijk kunnen maken!

Laat u inspireren door de advieswijzer Estate Planning 2018

Een veelgebruikte en relatief eenvoudige manier om een kind financieel te ondersteunen is het schenken van geld. Dit kan op diverse manieren. Door handig gebruik te maken van vrijstellingen en fiscaal vriendelijke schenkingsvormen kunt u het rendement van uw schenking verhogen. Niet alleen op het moment van schenking zelf, maar ook later. Schenken is een voordelige manier om het door u opgebouwde vermogen aan de volgende generatie over te dragen. Tegelijkertijd is het financiële steuntje voor nu misschien een gelegenheid om na te denken over uw nalatenschapsplanning.

Laat u inspireren door de advieswijzer "Estate Planning 2018". Wilt u meer informatie over het onderwerp of heeft u specifieke vragen over uw eigen situatie, neem dan contact op met een van onze specialisten Maarten Arts en Arno Biemans.