Nuance Johan Daams
18 december 2017

Nuance 08: Voorwoord Johan Daams

U heeft alweer de laatste versie van de Nuance van dit jaar voor u liggen. Nu december is aangebroken en de kerstdagen voor de deur staan zien we op TV regelmatig de beschouwingen over het afgelopen jaar.

En volgens mij zoals ieder jaar, was ook dit weer een turbulent jaar. Naast slecht en negatief nieuws ook gelukkig veel goed nieuws. Met name het aantrekken van de economie en het zicht op een duurzaam herstel ervan speelt een belangrijke rol. Er is onder ondernemers een positieve stemming voelbaar.

Het vertrouwen is terug en we zijn klaar voor de vette jaren. Laten we die stemming vasthouden en dus hopen dat de komende jaren ieders verwachtingen worden ingevuld. Ook wij hebben zo onze verwachtingen. Wij zien toenemende concurrentie in onze markt door nieuwe toetreden met nieuwe technologie.

Ons antwoord hierop is een sprong voorwaarts. Het afgelopen jaar hebben we grote stappen gezet in het gebruik van data science en de bouw van een big data platform. Doel hiervan is onze kerndiensten te ondersteunen en een verdieping aan te brengen in onze dienstverlening doordat wij nu in staat zijn diepgaande analyses te verzorgen. 

Een eerste introductie hiervan kunt u lezen in het interview met Martin Haagoort, de managing director van onze data science afdeling. De komende maanden zullen wij ons platform gaan inzetten in onze dienstverlening en de verwachting hiervan is behoorlijk groot. In ieder geval spannende en mooie vooruitzichten. 

Voor nu wil ik u bedanken voor de interesse in ons blad en tot gauw in 2018!

Artikelen Nuance 08:

Wilt u het magazine thuis ontvangen met de post? Neem dan contact op met onze redactie!