Uden-website-1456x626px

Uden

Accountantskantoor Crowe Horwath Foederer in Uden is eind jaren 80 met haar activiteiten gestart. Accountantskantoor Foederer, ontstaan in Eindhoven, wilde haar activiteiten uitbreiden naar andere regio’s. Na de opening van het kantoor in Uden is de vestiging in de loop der jaren uitgebouwd tot een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor. Sedert begin 2012 is het kantoor gehuisvest op de huidige locatie aan de Loopkantstraat 7. Dit betreft een energieneutraal pand, waarmee wij bijdragen aan de mvo gedachte.

Uden is voornamelijk bekend vanwege haar grote winkelgebied en heeft aantrekkingskracht op alle omliggende Gemeenten, waaronder ook Veghel. Ons kantoor is gevestigd aan het bedrijventerrein Loopkant/Liessent en is dicht gelegen bij de bekende vliegbasis van Volkel (Gemeente Uden). De vliegbasis is één van de grootste werkgevers in de Gemeente Uden.

Theater Markant, natuurgebied de Maashorst en Vluchtoord (waarin in de 1e wereldoorlog duizenden Belgen zijn opgevangen) zijn kenmerkend voor Uden. De regio Uden-Veghel-Oss is economische sterk, waarbij in Veghel een aantal grote ondernemingen zijn gevestigd. Dit biedt voor deze regio onder de rook van Brainport een gezonde economische basis voor de toekomst.

Onze cliënten betreffen veelal in Uden en omgeving gevestigde ondernemingen, variërend van mkb-ondernemingen tot enkele gerenommeerde middelgrote bedrijven. Daarnaast zijn wij ook buiten onze regio actief. Deze activiteiten zijn ontstaan uit de in de loop der jaren opgedane persoonlijke contacten en/of expertise. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de branches handel, productie, farmacie, bouw en dienstverlening.

Bij de vestiging Uden zijn circa 14 personeelsleden werkzaam. Zij willen u graag ondersteunen bij het realiseren van uw plannen. De ondersteuning kan zijn op administratief gebied, accountantsgebied of inzake fiscale- en juridische aangelegenheden.

Meer weten over onze dienstverlening in o.a. accountancy en belastingadvies? Neem dan contact op met de contactpersonen van Accountantskantoor in Uden.

Partners & Specialisten in Uden

Jos-van-Bakel
Jos van Bakel AA
Vestigingsleider / Partner
+31 (0)6 10 78 16 55
j.bakel@crowefoederer.nl
Maarten-Arts
drs. Maarten Arts
Partner
+31 (0)6 10 94 72 15
m.arts@crowefoederer.nl
Ad-Tielemans
Ad Tielemans AA
Partner
+31 (0)6 10 78 93 99
a.tielemans@crowefoederer.nl