Uden-website-1456x626px

Uden

Accountantskantoor Crowe Foederer in Uden is eind jaren 80 met haar activiteiten gestart. Crowe Foederer, ontstaan in Eindhoven, wilde haar activiteiten uitbreiden naar andere regio’s. Na de opening van het kantoor in Uden is de vestiging in de loop der jaren uitgebouwd tot een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor.

Sedert begin 2012 is het kantoor gehuisvest op de huidige locatie aan de Loopkantstraat 7. Dit betreft een energieneutraal pand, waarmee wij bijdragen aan de mvo gedachte.

Onze cliënten betreffen veelal in Uden en omgeving gevestigde ondernemingen, variërend van mkb-ondernemingen tot enkele gerenommeerde middelgrote bedrijven. Daarnaast zijn wij ook buiten onze regio actief. Deze activiteiten zijn ontstaan uit de in de loop der jaren opgedane persoonlijke contacten en/of expertise. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de branches handel, productie, apotheken, bouw en dienstverlening.

Bij de vestiging Uden zijn circa 14 personeelsleden werkzaam. Zij willen u graag ondersteunen bij het realiseren van uw plannen. Wij kunnen u ondersteunen op het gebied van accountancy, fiscaliteit, digitaliseren van administraties, complete HR ondersteuning, corporate finance, pensioenvraagstukken en arbeidsjuridische aangelegenheden.

Meer weten over onze dienstverlening in o.a. accountancy en belastingadvies? Neem dan contact op met de contactpersonen van Accountantskantoor Crowe Foederer in Uden.

Partners & Specialisten in Uden

Jos-van-Bakel
Jos van Bakel AA
Vestigingsleider / Partner
+31 (0)6 10 78 16 55
j.bakel@crowefoederer.nl
Ad-Tielemans
Ad Tielemans AA
Partner
+31 (0)6 10 78 93 99
a.tielemans@crowefoederer.nl