Crowe Foederer Lelystad

Lelystad

Crowe Foederer in Lelystad is medio jaren 80 met haar activiteiten gestart. Na overname van een in Lelystad gevestigd accountantskantoor is de vestiging in de loop der jaren uitgebouwd tot een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor.

Sedert begin jaren 90 is het kantoor gehuisvest op de huidige locatie aan de Pascallaan, gelegen aan de A6, op een prima zichtlocatie. Onze cliënten betreffen veelal in Lelystad en in Flevoland gevestigde ondernemingen, variërend van mkb-ondernemingen tot gerenommeerde middelgrote bedrijven.

Daarnaast zijn wij ook buiten onze regio actief. Deze activiteiten zijn ontstaan uit de in de loop der jaren opgedane persoonlijke contacten en/of expertise. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de branches handel, productie en dienstverlening. We hebben specifieke kennis over ondernemingen in de zeescheepvaart en woningcorporaties.

In Lelystad zijn circa 18 personeelsleden werkzaam. Zij willen u graag ondersteunen bij het realiseren van uw plannen. Wij bieden u ondersteuning op administratief en, accountantsgebied of inzake fiscale- en juridische aangelegenheden.

Meer weten over onze dienstverlening in o.a. accountancy en belastingadvies? Neem dan contact op met de contactpersonen van Crowe Foederer van vestiging Lelystad.

Partners & Specialisten in Lelystad

Peter-Huijsmans
Peter Huijsmans RA AA
Vestigingsleider / Partner
+31 (0)6 53 23 49 13
p.huijsmans@crowefoederer.nl
Sietse-Broekema
mr. Sietse Broekema
Partner
+31 (0)6 51 34 94 79
s.broekema@crowefoederer.nl
Foto Cor Dekker
Cor Dekker
Belastingadviseur
+31 (0) 653859689
c.dekker@crowefoederer.nl
Stefan Kriek
Stefan Kriek AA
+31 6 46 10 43 03
s.kriek@crowefoederer.nl
Sjaak-Slagman
Sjaak Slagman
Partner
+31 (0)6 53 12 82 78
s.slagman@crowefoederer.nl