Accountant Groningen

Groningen

Accountantskantoor Crowe Foederer Groningen zijn begin jaren 90 met haar accountant- en belastingadvies activiteiten gestart vanuit een kantoor in Assen. Sinds 2015 is het kantoor gehuisvest aan de Helperpark 304 in Groningen, gelegen op het Europapark, nabij het Euroborg stadion en naast de Mediacentrale. Het kantoor is per auto goed bereikbaar via de stadsring en per openbaar vervoer, ons kantoor is gelegen tegenover het station Groningen Europapark. Vestiging Groningen vormt een onderdeel van Accountantskantoor Crowe Foederer in Lelystad.

Onze cliënten betreffen veelal in Noord-Nederland gevestigde ondernemingen en ondernemers, variërend van MKB-ondernemingen tot enkele gerenommeerde middelgrote bedrijven. Daarnaast zijn wij ook buiten onze regio actief. Deze activiteiten zijn ontstaan uit de in de loop der jaren opgedane persoonlijke contacten en/of expertise.

De werkwijze van de accountant en belastingadviseur in Groningen

We hebben persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever en hebben kwaliteit hoog in het vaandel, waarbij een grondige analyse van de voorgelegde kwesties van wezenlijk belang is. We vinden het van belang dat de opdrachtgever onze advisering (in hoofdlijnen) begrijpt. We werken multidisciplinair met korte communicatielijnen. We hebben een no-nonsense mentaliteit.

Crowe Foederer Groningen beschikt over ruime ervaring op het gebied van accountancy, belastingadvies en allerlei rechtsvormen en in het bijzonder over de rechtsvorm coöperatie.

Meer weten over onze dienstverlening in o.a. accountancy en belastingadvies? Neem dan contact op met de contactpersonen van Accountantskantoor Crowe Foederer in Groningen.

Partners & Specialisten in Groningen

Martine-Oving
Martine Oving
Partner
+31 (0)6 28 98 00 56
m.oving@crowefoederer.nl
Joost Kemperink
mr. Joost Kemperink
Partner
+31 (0)6 25 04 05 68
j.kemperink@crowefoederer.nl
Ymi-Procee
Ymi Procée-Laanstra RB
+31 (0)6 23 38 56 32
y.procee@crowefoederer.nl